Bayer Zsolt: Mellár mondja a tutit…

Bayer Zsolt: Mellár mondja a tutit…

A 888.hu-ról:

Az MSZP és a többi balos, mérhető támogatottsággal nem rendelkező párt által támogatott Mellár korábban interjút adott a Heti Válasznak. A politikus akkor elmondta, ő márpedig senkit sem fogadna be, sőt keményebben ellenzi a bevándorlást, mint a Fidesz. Mi sem áll távolabb a valóságtól, mint Mellár szavai, hiszen ha mélyebbre túrunk a politikus múltjában láthatjuk, számos korábbi alkalommal érvelt a bevándorlás és a betelepítési kvóta mellett.

– ezt mondta korábban Mellár Tamás, aki mára már a legnagyobb migránstagadónak tartja magát.

A közismerten bevándorláspárti Gyurcsány Ferenc nemrég ismerte be, hogy azért állt le ő és pártja is a határkerítés elleni kirohanásokkal, mert ma már politikai öngyilkosságnak számít azt mondani, hogy lebontanák a kerítést – írja a Pesti Srácok.

A politikus 2015-ben a Népszavának adott interjújában azt mondta, hogy a 300 milliós USA-ba évente egymillió ember vándorol be és a gazdaság nélkülük nem is tudna magas fordulatszámon működni.

– mondta korábban Mellár, aki nem volt tisztában a számokkal, hiszen az általa említett félmillió, az valójában több mint egymillió…

– érvelt amellett Mellár, hogy Brüsszel kötelezően telepítsen be Magyarországra migránsokat.

Forrás: Bádog – Bayer Zsolt blogja

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »