Bayer Zsolt: Scheisskopf problémái

Bayer Zsolt: Scheisskopf problémái

Idézetek következnek most, mert ezen idézetekből ki fog rajzolódni mindaz, ami miatt a nyugati világban előbb-utóbb át kell hogy vegyék a hatalmat a kedélyes elmeorvosok, akik az ápolt parkok mélyén megbújó elegáns kastélyokba kísérik az úgynevezett politikai elitet. (Az elegáns kastélyok ablakain rács van.)

Nézzük előbb ezt: egy Jon Hoisaeter nevű derék norvég, az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága budapesti regionális képviseletének vezetőhelyettese interjút adott a Népszavának: „Más hozzáállást szeretnénk látni, azt, hogy a magyar kormány egyénileg vizsgálja meg a menedékkérőket. Arra bátorítjuk a kormányt, hogy biztosítson hátteret a felkészült NGO-knak, amelyek itt nagyon fontos szerepet játszhatnak” – jelentette ki Jon Hoisaeter.

Majd így folytatta: „Mi együttműködünk kormányokkal, NGO-kkal és más entitásokkal, például az Európai Unióval, az Európa Tanáccsal, illetve regionális szervezetekkel. Azt üzenjük Európának: befektetéseket kell szánnia arra, hogy legyen olyan elérhető terület, ahol ellenőrizni tudja az érkezőket, és meg tudja állapítani, kinek van, kinek nincs szüksége oltalomra.”

Ez nagyszerű, már-már elérzékenyül az ember, de aztán elolvassa ezt is az Indexen: „Gyilkosságért, drogkereskedelemért, nemi erőszakért és más súlyos bűncselekményekért elítélt bűnözők is kaphattak menedékjogot Németországban, írja a német Bild a Szövetségi Menekültügyi és Bevándorlási Hivatal (BAMF) belső levelezésére hivatkozva.”

Hűha! Nézzük tovább! Már most izgi, és még nincs vége: „A Bild azt írja: olyan belső levél is a birtokukba jutott, amely szerint egy menedékkérő azt vallotta a német hatóságoknak, hogy hazájában 40 embert gyilkolt meg. A lap arról érdeklődött a német menekültügyi hivatalnál, hogy ezek az emberek vajon még Németországban tartózkodnak-e, de a hivatal kérdésükre azt válaszolta: a személyiségi jogok védelme miatt egyedi ügyekről nem adhatnak felvilágosítást.”

Ugye önök is érzik a feszítő kényszert, hogy egy negyvenszeres gyilkos emberi és személyiségi jogai nehogy csorbát szenvedjenek, továbbá hogy végre együtt élhessen mivelünk! S el ne felejtsük a lényeget: a derék norvég szerint ideje egyenként megvizsgálnunk a migránsokat, s ha kiderül, hogy negyvenszeres gyilkosok, akkor is be kell őket engednünk.

Hírdetés

Ez a derék norvég tökéletesen azonos A 22-es csapdája című regény Scheisskopf hadnagyával. Lássuk csak: „Scheisskopf hadnagy őrjöngve szeretett díszszemlét nyerni, és fél éjszakáit virrasztva töltötte (…) a menetelésről írt könyveket bújta. Miután dobozszám olvadtak el csokoládékatonák a kezében, miközben a módszereket próbálgatta, áttért a műanyag cowboyokra, ezeket rendezgette tizenkettes oszlopokba, miután álnéven megrendelte a háztól házig intézménynél. (…)

Scheisskopf hadnagy három egymás utáni szemlén a vert mezőnyben végzett, s hogy kiköszörülje a csorbát, minden biztonsági intézkedést számításba vett, s már-már arra gondolt, hogy rajának mind a tizenkét emberét rászögezi egy hosszú, kétszer négyes kiérett tölgyfagerendára, hogy az igazodás-takarás tökéletes legyen.

A terv nem volt megvalósítható, mert a szükséges kilencven fokos fordulatot csak akkor hajthatták volna végre emberei, ha mindegyikük hátába egy nikkelöntvény forgócsatot is beszereltethetett volna, és Scheisskopf hadnagynak egyáltalán nem volt hozzá mersze, hogy ennyi nikkelöntvény forgócsatot a szolgálatvezetőtől kipréseljen, és hogy a kórházi orvosok közreműködését megszerezze.”

Nos, a mai nyugati „politikai elit” ezen Scheisskopf hadnagy csodálatos reinkarnációja. S mi addig vagyunk biztonságban, ameddig nem mernek ennyi nikkelöntvényt megrendelni (mert Trump nem ad nekik).

Bayer Zsolt – www.magyaridok.hu

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »