Bécsi saríarendőröktől rettegtek a pestszentimrei kampánygyűlésen

Szerda este kampánygyűlést tartott a pestszentimrei–pestszentlőrinci választókerületben Kucsák László országgyűlési jelölt. Vendégként ifjabbik Lomnici Zoltán, alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője borzolta a kedélyeket.

Kucsák rövid, 15 perces beszédében elmondta, hogy az utóbbi években 20 intézményt sikerült felújítani, és megígérte, hogy még három iskolára is sor fog kerülni.

Az alkotmányjogász ifj. Lomnici Zoltán ezek után másfél órán keresztül hergelte a népet a menekültek, az Európai Unió és az ellenzék ellen. A szokásos beszédpontok mellett beszámolt arról, hogy egy orvos figyelmeztette őt, a tömeges bevándorlás egészségügyi kockázatokkal jár. Példaként elmondta, hogy Nigériában a lakosság többsége AIDS-fertőzött, és emellett behoznak olyan dolgokat, mint az ebola, nílusi láz, meg a fertőzés útján terjedő rákot, a kaposi-szarkómát, amik ellen a jelen kori orvoslásnak nincs ellenszere.

Hírdetés

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter bécsi videójával kapcsolatban az alkotmányjogász elmondta, hogy Bécsben már saríarendőrök járják az utcákat, és büntetik az embereket nyilvános alkoholfogyasztásért, a nőket túl rövid ruhákért és kutyasétáltatásért.

Lomnici elmesélt egy történetet is: egy Németországba költözött menekült szírnek adta ki magát, családegyesítés révén magával hozta a négy feleségét és tíz gyerekét, utánuk lakást és pénzügyi támogatást kaptak, majd amikor megkérdezték tőle, hogy miért nem dolgozik, állítólag azt mondta, hogy egész nap a családját látogatja.

A gyűlésen az egyik résztvevő arról érdeklődött, mit lehet tenni az interneten mocskolódó ellenzék ellen. A CÖF szóvivője megismételte Orbán Viktor miniszterelnök jogi, erkölcsi, politikai felelősségre vonásra vonatkozó ígéretét.

mno


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »