Bécsnek büszke vár(os)a…

Bécsnek büszke vár(os)a…

Hihetetlen öntudattal és sértettséggel kérték ki maguknak a bécsiek és osztrákok “tömegei”, libsik és itthoni megmondók Lázár János minap készült kis videójának üzenetét. A vehemencia persze nem mindig párosul többséggel, inkább hangosak voltak, mint sokan. De mi is volt ez az üzenet?

Lázár, a polkorrektséget magas ívben leszarva, néhány gondolatot osztott meg Bécs utcáin járva. A videóban annyit láttunk, hogy nagyrészt muszlim járókelők vonulgatnak az utcákon, decens kis csadorokban, miközben Lázár két és fél percben kitért arra, hogy az adott kerületben 20 éve még nem volt bevándorló, most pedig fehér és keresztény emberből szinte már csak az öregek maradtak, és erre lehet számítani, ha a kerítésbontók kerülnek hatalomra.

Itt jó is, ha megállunk. Mert ezzel az üzenettel ki is húzta a gyufát, tovább nem is kell nézni az emberjogi aktivistáknak a videót. Hogy merészel valaki kiállni a fehér keresztények mellett? Ez olyan, mintha Adolf Hitlert éltetné SS egyenruhában, karlendítéssel. De tényleg, egyszerűen hihetetlen arroganciára vall, ha valaki a sokszínűségbe beleszámítja a fehér embert is, pláne, ha védeni merészeli itt Európában, ősi muszlim földön. Mert úgy néz ki, hogy a multikulti és sokszínűség manapság Európában azt jelenti, hogy afgán, szíriai, nigériai, indiai, pakisztáni és még sorolhatnám, csak éppen az eddig itt élő fehéreknek nem osztottak lapot.

Ott miért nem forgatnak fekete fajvédők anyagot arról, hogy hogyan veszik át az agresszív fehér keresztények a városnegyedeiket? Ennek csak egyetlen oka van, turistaként sem nagyon ajánlott például Bengházi városában eltölteni egy felhőtlen hetet, mert lehet, hogy fej nélkül ébred fel az erőszakos gyarmatosító, álnok fehér imperialista.

A sivalkodás hullámai elérték a videót, melyet levett a Facebook, aztán visszarakott. Történt viszont valami apróság, ami Budapesten nem szokott, Bécsben mégis előfordult. Egy kedves afgán úriember, letéve az agysebészi szikét a nehéz nap végén, elővett egy sokkal pedánsabb kést és elkezdett szúrni válogatás nélkül a bécsi estében. Az életveszélyes sérültek biztos köpködnek Lázárra, mert gondolom ő és a fideszes ügynökök készítették elő ezt az álbalhét, hogy bizonyítsák az igazukat.

Az szinte mellékes, hogy egy csecsennel is késpárbajozott a városban, de a multikulti már csak ilyen, vannak szürkébb foltjai, de melyik rendszer működik hiba nélkül. Ilyenkor szokott kiderülni, hogy az üldözött afgánnak még menekültstátusza sem volt, de ne legyünk rosszindulatúak, lehet, hogy tényleg agysebész, csak rossz napja volt.

Az objektív újságíró nem mérlegel, nem tüntet el bizonyítékokat, így tettek hát a hírportálnál is. Még korábban kiküldtek Bécsbe egy csapatot, akik forgattak egy színes és aranyosan mosdatós videót, melyben kiderül, hogy a város nem is veszélyes, nem is élhetetlen, főleg nem a bevándorlók miatt, üzenik is a magyaroknak, hogy ez aztán a biztonságos város.

Hírdetés

Az objektivitás szigorúságát bizonyítja, hogy mindezt pár bevándorló magyarázza el a nagyérdeműnek, de egy-két idősebb osztrák embert is megszólaltatnak, akik nem nagyon mernek kimenni este a városba és valaki megemlíti, hogy ez a Bécs, már nem az a Bécs, de ez marginális.

Azt viszont nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek-e, hogy a hatalmas betűkkel kirakott videós cikk alá az index kirakta a bécsi késelést, mint mellékes kis hírt, ami nyilván nem cáfolja a bevándorlás és a bűnözés közötti összefüggést. Ezt egyébként a mosdatós videóban végig próbáltak sulykolni, hogy vannak rossz emberek mindenhol és a bevándorlókra fogni a bűnözést aljas dolog.

De akkor a fenti békés és boldog városképnek nem cáfolata az afgán késelő magányos kalandja? Az Index ránk bízza, nem szájbarágósok ők. Döntsön az állampolgár: hazugság a nyugalomról vagy brutális hétköznapok a valóság talaján. Ott van az indexen mindkét verzió, csak kattintani kell, egymás alatt vannak.

www.tutiblog.com

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »