Belerepült egy ház második emeletébe egy kocsi

Bizarr balesethez riasztották vasárnap a Santa Ana-i tűzoltóságot: egy második emeleti fehér színű kocsit kellett kiszedniük a sorőrrel együtt egy második emeleti lakásból. „Felrepült” egy ház második emeletére egy kocsi a kaliforniai Santa Anában. A kétszintes épületben tűz ütött ki, a sofőr egy órán keresztül a járműben ragadt.

A kaliforniai baleset a hajnali órákban történt vasárnap, a férfi túl gyorsan vezetett, és ráhajtott kocsijával a padkára, ami annyira megdobta az autót, hogy az felröpült egy ház második emeletére, és belefúródott a falba. A balesethez kiérkező tűzoltóbrigád parancsnoka elmondta, hogy pályafutása során még soha nem találkozott hasonló esettel.

Az emeletre katapultált autó miatt tűz ütött ki a ház második szintjén. A kocsi utasa kimászott a járműből, de a vezető több mint egy óráig bent ragadt. Őt egy daruval sikerült kimenekíteni, majd megkezdődhetett a kocsi kiszedése is a falból. Csodával határos módon a sofőr és az utas sem sérült meg súlyosan, a lakásban pedig senki sem tartózkodott a baleset idején.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »