Beliczay Sándor az év edzője a fogyatékos sportolóknál

Beliczay Sándor az év edzője a fogyatékos sportolóknál

Beliczay Sándor(kerekesszékes vívás) lett év fogyatékos sportolókkal foglalkozó edzője, aki már tavaly is elnyerte a címet: 2018-as díját Schmitt Pál korábbi államfő adta át csütörtök este a Nemzeti Színházban tartott ünnepségen.

Az év női labdarúgója- díjat Jakabfi Zsanett kapta meg, a díjat Kiss Gergely adta át a sportolónő képviselőjének, Jakabfi ugyanis nem tudtott eljönni a gálára.

Mint korábban megírtuk, rekordot jelentő, 436 voks érkezett az Év Sportolója Gála tavalyi szavazásán a hazai sportolókra és edzőkre.

A férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András, a nőknél pedig Babos Tímea, Hosszú Katinka és Márton Anita került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) szavazásán, közülük kerül ki az igazi győztes. 

Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martín vagy Shane Tusup, Hosszú férje és felkészítője lehet; a házaspár kapcsolati válsága miatt sokáig kérdéses volt, hogy mindketten eljönnek-e a gálára, Hosszú és Shane is eljött az eseményre, igaz, külön-külön.

http://mno.hu/

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »