Betelt a pohár – Nyílt levelet írt Szigetvári Viktornak az Összefogás Párt képviselőjelöltje

Betelt a pohár – Nyílt levelet írt Szigetvári Viktornak az Összefogás Párt képviselőjelöltje

Tisztelt Szigetvári Viktor Úr!

Úgy gondolom, hogy egy választási kampányba sok minden belefér. Megéltük, hogy az aláírás gyűjtés során mindannyiszor meg kellett küzdenünk annak az erkölcstelen magatartásnak a következményeivel, amit azzal okoztak, hogy ellopták az Összefogás Párt nevét.

Erről kis ízelítőt az alábbi hivatkozáson tud megtekinteni:

Sok ajánlás lehetőségét veszítettük el azzal, hogy emberek olyasmivel azonosítottak, ami messze áll attól, amit képviselünk.

Nekünk, és más parlamenten kívüli pártoknak is rengeteg nehézséget okoztak a „Minek nevezzelek Böszmefogás”-os haverjaival együtt azzal a minősíthetetlen cselekedetükkel, amikor azt hazudták a választópolgároknak, hogy csak egyetlen szervezet részére adhatnak ajánlást.

Megmutatták a politikához, és az emberekhez való hozzáállásukat azzal, hogy politikai ellenfeleiket ellenségnek tekintve sorozatos
feljelentéseket tettek különböző szervezetek jelöltjei ellen, holott az előbb említett magatartással Önök tévesztették meg a választókat. Olyan szervezeteket próbáltak az Összefogás Párton kívül is lejáratni, akik Önökkel ellentétben nagyon sokat tettek már az emberek érdekében.

Ahogyan mondani szokás: betelt a pohár. Nálam is. Én viszont nem vagyok olyan diplomatikus, mint Szepessy Zsolt Úr a valódi Összefogás miniszterelnök jelöltje.

Most – hogy egy klasszikust idézzek az Önök köreiből – azt kell mondanom, hogy Önök bizony: elkúrták. Eljött az idő, hogy a lopós, hazug, kifosztó bankárbérenc politikusok eltűnjenek a Magyar politikai életből. Igen, Önöknek végleg menniük kell.

Az alábbi gondolatok megvalósítására hívom azokat a jelölőszervezeteket, akik valóban tenni akarnak azért, hogy Magyarországon hosszú távon jó legyen élni.

Sok szervezet van, akik a teljes politikai elit lecserélést szeretnék egy élhető Magyarország érdekében. Be kell látnunk, hogy ez nem fog menni egy csapásra. Viszont cselekedhetünk úgy, mint az okos oroszlánok. Nem az egész csordára vadásznak, hanem előbb közösen elkapják a legyengült, beteg állatot, ami amúgy is veszélyes a közösségre. Elfogyasztva megerősödnek, és legközelebb elkaphatják nagyobb vadat, vagy visszaállíthatják a természet békés egyensúlyát.

Most azt kérem minden új erőtől, – melyektől Önök a jelek szerint rettegnek – hogy minden eszközzel azon legyünk, hogy mozgósítsuk az embereket. Mozgósítsuk annak érdekében, hogy egy életre megszabaduljunk azoktól, akik még azt sem tudják, hogy hogyan nevezzék magukat. Már közel vagyunk ahhoz, hogy ne legyen meg a baloldali tömörülésnek a bejutási küszöb.
Hamarosan az utcán folytatjuk.

Tököl, 2014. március 10.

Tisztelettel:

Póka László
Összefogás Párt
Országgyűlési képviselőjelöltje

HTV – NIF


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »