Bilincsben az utca cigány rémei: éjszaka raboltak Debrecenben

A nyomozók elfogták és őrizetbe vették azt a két helyi fiút, akik a megalapozott gyanú szerint négy sértettet raboltak ki Debrecenben. A cigány purdék 18 éven aluliak.

2015. augusztus 30-án 2 óra 45 perc a Vámospércsi út és Vákáncsos utca kereszteződésénél előzetes szóváltást követően két ismeretlen tettes egy 17 éves fiút ököllel megütött, amelyet követően a sértett a földre esett. A támadók áldozatukat a földre szorították és elvették a készpénzét, mobiltelefonját, majd kerékpárral elmenekültek. A sértett az esetről bejelentést tett a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába. A rendőrök a helyszínen és annak környékén adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként látókörükbe került a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható két helyi lakos.

Hírdetés

A nyomozók másnap hajnalban otthonaikban elfogták a két fiatalkorú tettest, akiket a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak. A rendőrök a 17 és 16 éves fiúkat gyanúsítottként kihallgatták, bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »