Blockchaineum – konferencia, Amelyre a jövődet építheted

Magyarországon első alkalommal rendez blockchain konferenciát a MENSA HungarIQa négy tagja november 22-én Budapesten, az Akvárium Klubban. A résztvevők a teljes napot felölelő eseményen két teremben, 30 előadás keretében megismerhetik és megtanulhatják a világban már javában hódító blokklánc technológia alapjait.

„Hiszünk abban, hogy a blockchain technológia alapjaiban megváltoztatathatja a világgazdaság működését, legyen szó adózásról, pénzügyekről vagy éppen humánerőforrás-gazdálkodásról. Épp ezért a Blockchaineum konferenciával célunk, hogy 20 előadónk közreműködésével minél szélesebb körben bemutassuk a blokklánc által nyújtott lehetőségeket, eloszlassuk a tévhiteket és egyben párbeszédre ösztönözzük a téma iránt érdeklődőket” – emelte ki Czeglédi Tamás, a Blockchaineum konferencia egyik főszervezője.

A konferencián körbejárják a különböző szakterületeket érintő legfőbb kérdéseket, közérthető és interaktív formában, így szó lesz többek között a blokklánc pénzügyi alkalmazási lehetőségeiről és kihívásairól, az informatikát érintő változásokról és virtuális valutákról is.


Forrás:vg.hu
Tovább a cikkre »