Bocsánatot kértek a pécsi szeretetotthon minősíthetetlenül viselkedő ápolói

Mint arról szombaton beszámoltunk, több ápoló egy kórházi ágyon fekvő néni mellett imitált szexet a pécsi Malomvölgyi Szeretetotthonban.

Az intézmény akkor közölte, mindhárom dolgozó munkaviszonyát azonnal megszüntették és az ügyben vizsgálatot indítanak, amelynek eredményéről hétfőn közleményben tájékoztatták lapunkat.

Ebben azt írták,

2018. január 15-én, a belső vizsgálat során a botrányos viselkedésért felelős mindhárom személy beismerte és megbánta a történteket, valamint elismerték azt is, hogy az intézmény általuk is ismert belső szabályait, valamint az etikai kódex vonatkozó rendelkezéseit megszegték.

Megjegyezték, az érintett ápolók bocsánatot kérnek az ellátottól és hozzátartozóitól, munkáltatójuktól, az intézmény fenntartójától, valamint a közvéleménytől. Munkaviszonyuk azonnal megszüntetését tudomásul vették.

A Malomvölgyi Szeretetotthon megkér mindenkit, hogy az intézmény 629 ellátottjára, illetve 310, a munkájukat lelkiismeretesen végző dolgozójára, valamint az intézmény zavartalan működésére tekintettel, e sajnálatos incidens alapján ne általánosítsanak – írják a közleményben.

(24.hu nyomán)

Korábban írtuk: Beteg néni mellett imitálták az üzekedést egy pécsi szeretetotthon ápolói


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »