Boris Kálnoky: “‘A veszélyes Bécs’ Orbán fegyvere”

Boris Kálnoky: “‘A veszélyes Bécs’ Orbán fegyvere”

DIE PRESSE

Ezzel a címmel kedveskedik a vezető osztrák lap – és a Die Welt – megrendelőinek egyre nyálasabban hízelgő budapesti tudósítója, Boris Kálnoky.

Hírdetés

Tudósítása tömören: Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter simfeli Bécset, hogy hogyan néz ki a migránsok miatt, míg a kormányhoz közel médiumok arról tájékoztatnak, milyen bűncselekményeket követnek el az osztrák fővárosban, mennyire sok a no-go zóna Svédországban,stb. Mindezzel segítik Orbán választási kampányának új vonulatát: vigyázzatok, mert ilyen lesz Magyarország is, ha az ellenzék kerül hatalomra.

Felmerül a kérdés: miért oly érzékeny a nyugati sajtó, amikor évtizedek  után végre valahára a hazai jobboldali sajtó  és főleg a közszolgálati média is elkezdett tényeket írni a nyugati országokról, amelyek sajtója e tényeket letagadja, de meri börtönnek nevezni a röszkei tábort, mint a német közszolgálati tévé (Asylcamp in Ungarn “Das hier ist ein Gefängnis”), az ARD, noha onnan bárki azonnal távozhat oda, ahonnan jött?  És nevezi Magyarországot diktatúrának.

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »