Börtönbe velük: Merkel és Juncker ellen bűnvádi eljárást kell indítani!

Börtönbe velük: Merkel és Juncker ellen bűnvádi eljárást kell indítani!

Populizmus?

Mi is a  demokrácia alapelve Abraham Lincoln szerint?

«Government of the people, by the people, for the people»

Magyarul ez így hangzik:

A nép kormánya, a nép által a népért.

Teszem föl, egy párt a  népből  (tehát nem az arisztokráciából vagy a  tőkés osztályból) származó  jelöltjei megkapják a  nép szavazatának többségét,  és  az uralomra került kormány a nép érdekeit képviseli, az demokratikus kormánynak tekinthető!  Akor miért bűn “populistának” lenni, amikor  “populus” vagy az angol  “people”  pontosan azt a  fogalmat jelenti, amelyet Lincoln fogalmazott meg?

Ezek  szerint azok, akik a  fenti definíciónak megfelelnek, nem demokraták?  A “libik” és kapcsolt  vidékük szerint  csak az a  kormány demokrata és nem populista, amelyik az óriástőkések  érdekeit képviselik és  parancsaikat  gondolkozás nélkül teljesítik a “népakarat”,a nép érdekeinek ellenére?

A populizmussal vádolt mai magyar kormány  megkérdezte a  népet, kíván e  egy más kultúrájú néppel, azaz az afrikai és ázsiai népek  tömegével   együtt élni?  A   szavazók nemmel  feleltek. Tehát a  kormány jogosítva érezte  magát, a Brüsszel által  jogtalanul  elrendelt, kötelező “menekült”  befogadást  megtagadni.

Hírdetés

Ki a  menekült? Magam tapasztalatából kiindulva, azt tartom menekültnek, akinek az országát  idegen katonai hatalom szállta meg.  Ha  már  teljesen idegen  megszállás alatt van hazája,  volna joga  menekültként  kiszöknie.Tehát a katonaköteles  szír férfiak nem  menekültek, hanem katonaszökevények.  Szíria  esetében  az állampolgárnak kutya kötelessége fegyvert ragadni és a  hazáját védeni.  Mivel a  helyi  szokásoknak megfelelően megválasztott kormány  a területének nagy részét kezében tartja, minden katonaköteles  férfinek otthon a  helye. Az USA sem szerette, amikor a  Vietnam háború idején a katona köteles  férfiai Kanadába  menekültek.

Ha már “felsőbb parancsra”  az EU vezetői  “tart karokkal várták” az u.n. menekülteket, talán meg  kellett  volna  szűrniük őket, mint  ahogyan a világháború második felvonása után, a bona fide DP-k  csak alapos  szűrés után  kaptak  engedélyt a  kivándorlásra.  Kommunista és náci gyanús  egyéneket  nem engedték tovább. Azt talán ne is  említsem, hogy 1948-ban  Salzburgban  még  egy menekült táborba  sem akartak beengedni, hetekig a Lehener laktanyába beszökve, egy üres teremben, két koszos  papír ”szalmazsák” között aludtam.

Aztán némi feltételeket is  kellene  szabni. Például az európai törvények feltétel nélküli  elismerése és  betartása. Itt mindjárt  bajba kerülnének azok a  “szegény” szír menekültek, akik négy feleséget és  10-15 gyereket  akarnak “családegyesítés” címén importálni.  Ugyanis, ha jól  tudom, ebben  a  maradi Európában még a  bigámiát is  büntetik (legalább két anyóssal…), nemhogy négy feleséggel és annyi gyerekkel  terheljék a szociális intézményeket, tehát az adófizetőket.

Ugyancsak alá kellene íratni, minden  egyes személlyel egy  nyilatkozatot, amelyben a menekült jogot kérelmező elismeri, hogy a  befogadó ország törvényeit  és szokásait szó szerint  be  kell tartania. Vallásának szertartásait csak és kizárólag  az  engedélyezett  templomaikban gyakorolhatják. A  befogadó ország  szokásait, törvényeit  semmi körülmények között  nem  változtathatják meg, de  még  csak  nem is  kérhetik.  A befogadó országok törvényeit  és  szokásait,  kultúráját  még a  vallásuk követelményeire  hivatkozva sem  sérthetik meg.  Ellenkező esetben azonnali  deportálás a büntetés.
Amikor Kanadából, mint még nem állampolgárként az USA-ba akartam menni látogatóba még ujjlenyomatokat is  vettek tőlem a konzulátuson. Itt pedig szó nélkül beengedünk mindenkit, még azon nőket is, akinek az arca el van takarva.  Ez a minősíthetetlen, buta kanadai szokás a nevetség tárgya az egész még fehér világon s a kormányunk lelkiismeretlenségének bizonyítványa.  Ugyancsak  hihetetlen tény, hogy az iskolai étrendből kitiltották a  disznóhúst a mohamedánokra való tekintettel.

Persze, indez csak  vágyálom.  A fehér faj és a keresztény kultúra megsemmisítése  a  végcél. Amig  annak ideje  el nem érkezik, minden jog megilleti a “szegény” menekültet. Az USA és Európa  baloldali pártjai minden  erejükkel  a betelepítésüket  szorgalmazzák.  Nagyon gyorsan  állampolgárságot  akarnak adni nekik, abban a  biztos  tudatban, hogy az új polgárok  csak és kizárólag  rájuk  fognak  SZAVAZNI. a képviselő és államfő választásokon. Ezzel megpecsételik az őslakosság   sorsát.

Nehogy  elfelejtsük:  Az Európa  muszlim elözönlését csak és kizárólag az Egyesült Államok, UK és Franciaország derék, előrelátó vezetőinek köszönhetjük. Ők verték szét Irakot, Líbiát, Szíriát. Oda vitték a „demokráciát, ahol nem  sok  szükség volt rá. Vitték volna fegyvertársuk, puszi pajtásuk, Szaudi Arábia hercegeihez, ahol demokráciának nyoma sincs.

Most pedig vidáman mossák kezeiket s nagy kegyesen befogadnak néhány tízezer általuk kreált  földönfutót, a  használhatatlan FOGYASZTÓ milliókat pedig  Európa  nyakába sózzák. Ha ilyen  barátaink vannak, nincs  szükségünk ellenségekre…

Frau Merkel, és az EU diktátora, Herr Juncker ellen bűnvádi eljárást kellene indítani, ha  volna valahol  egy elfogulatlan nemzetközi bíróság.

Magyaródy Szabolcs/Lévay Atilla

www.magyartudat.com


Forrás:magyartudat.com
Tovább a cikkre »