Brutális büntetéssel fenyegetik a houstoni néger fosztogatókat

Houston rendőrfőkapitánya közölte: nem fogja eltűrni, hogy elsöprő többségben néger bűnözők kihasználják a pusztító időjárás okozta káoszt. A Harris megyei kerületi ügyészség kedden bejelentette, hogy azok, akiket fosztogatás közben érnek tetten, egy texasi törvény értelmében szigorúbb büntetéssel szembesülhetnek.

Egy magánlakásban elkövetett betörés általában kettőtől húsz évig terjedő börtönbüntetést von maga után Texasban, most viszont öt évtől akár életfogytig is terjedhet a büntetés. „Ez Texas állam. Barátságosak vagyunk, de nem fogjuk elviselni, hogy polgáraink bűnözők áldozatává váljanak” – fogalmazott a rendőrfőnök.

Információk szerint hétfő este a rendőrség letartóztattak egy néger bandát, akik fegyveresen fosztogattak. A bűnözőket üldözést követően tartóztatták le, aznap este egyébként egy játékklubban is letartóztattak három néger rablót.

Az ügyészség közleményben tudatta, hogy bárkinek, „aki arra próbálja kihasználni a vihart, hogy otthonokba vagy vállalkozásokba törjön be, a törvény teljes szigorával kell számolnia.” Az elkövetők elleni eljárásokat a nap 24 órájában folytatják – olvasható az ügyészségi nyilatkozatban.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »