Budaházy Edda levele testvére ügyében

Ezúton szeretném megköszönni mindenkinek, aki kiáll Budaházy György mellett. A Jobbiknak, a MÖM-nek az MVSZ-nek, a Betyárseregnek, és a számtalan magánszemélynek is, Toroczkai Lászlónak, Lovas Istvánnak stb.

Egy érdekes momentum azonban feltűnt nekem a támogató vélemények között, a különböző hirportálok cikkeiben, Bayernél, Vona Gábornál: sokan mondják, hogy én nem értek egyet Budaházy Györggyel, de azért ez az ítélet mégiscsak sok. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ténylegesen mivel nem értenek egyet. Mert itt nem az állítólagos cselekményekről van szó, azokat ugye nem követték el…

Hírdetés

Erős a gyanúm, hogy ezek mögött a megjegyzések mögött nem áll valódi tudás, hogy többségüknek gőze nincs Gyuri valódi közjogi elképzeléseiről, céljairól, munkájáról. Hogy valójában sokak csak a kissé nyers és határozott stílusból vonnak le messzemenő következtetéseket Gyuri elképzeléseit illetően, de nem vették a fáradságot az átfogó közjogi, nemzetstratégiai elképzelések áttanulmányozásához, valamint még többen vannak azok, akik nem akarództak odaállni a készenléti rendőrök sorfala elé, és mikor a bátrak kevesen voltak és elbuktak, kárörvendve ismételgetik: látjátok, én voltam az okos, nem így kell ezt.

Sokan hiszik, hogy ő egy olyan hepciás alak, aki fejjel megy a falnak, de nagyon tévednek. Nem ismerek Budaházy Györgynél alaposabb, racionálisabb és jobb embert. És ha nem tetszik a stílusa, hát erről annyit: harcosokra szükség van, és még nagyobb szükség lesz, és a harcosok nyers húst esznek. És eljön még az ő ideje, és akkor reszkessenek a gyávák és a megalkuvók.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »