Buzi "szülők", néger gyerek – így provokálja a jóérzésű embereket egy olasz divatház két ratyija

Buzi "szülők", néger gyerek – így provokálja a jóérzésű embereket egy olasz divatház két ratyija

"Azonos nemű szülők" és "gyermekeik" motívumával díszített termékeket dobott piacra a Dolce&Gabbana olasz divatház, épp akkor, amikor a római parlamentben megkezdődött a vita az azonos neműek párkapcsolatának valamilyen szintű állami elismeréséről.

A vállaltan ferde hajlamú Domenico Dolce és Stefano Gabbana tervezőpáros legújabb, a "családi termékek" kategóriájában piacra dobott kézitáskáin és pólóin első pillantásra különbözőnek tűnő, valójában azonos nemű "szülőkkel" láthatók gyermekek.

Hírdetés

"Minden család a szereteten alapul" – jelentették ki a divattervezők, akiknek beteges "alkotásai" felkavarták a kedélyeket Olaszországban, ahol éppen heves vita folyik egy parlament előtt fekvő törvényjavaslatról, a bejegyzett élettársi kapcsolatról.

A közösségi médiában Dolcét és Gabbanát sokan most köpönyegforgatással, finomabban szólva "következetlenséggel" vádolják, mivel tavaly márciusban egy interjúban még elítélően szóltak a "szintetikus bébikről" és a "kibérelt anyaméhről". Megnyilatkozásukkal magukra haragították a melegházasságban élő Elton John brit popsztárt, aki két, béranyától született gyermeket nevel.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »