Cigánybűnözők, prostituáltak, drogfutár taxisok – rendőrségi és NAV-os védelem segíti az éjszakai vállalkozókat

Cigánybűnözők, prostituáltak, drogfutár taxisok – rendőrségi és NAV-os védelem segíti az éjszakai vállalkozókat

A Privát Kopó értesülései szerint a „lazább erkölcsű” fővárosi taxisok szívesen vesznek részt nem legális, viszont csinos bevételeket biztosító akciókban: a bárok bevállalós „táncos lányait” fuvarozgatják a prostitúciós tevékenységek helyszíneire (különböző szállodákba), továbbá drogszállítóként és -terjesztőként is egyre nagyobb szerepet töltenek be a bűnözés világában. Amint az köztudott, a taxikat csak a legritkább esetben ellenőrzik a zsaruk, tehát az esély a lebukásra – gyakorlatilag nulla százalék. Bizonyos éjszakai klubokban a mindenre kapható „táncos lányok” menetrendszerűen lopják el a külföldi vendégek bankkártyáit, és amelyek használatához nem szükséges PIN-kód, azokat szépen meg is kopasztják a ledér hölgyekkel összejátszó taxisok, akik a plasztikkártyákat lehúzzák a leolvasó eszközükön. Mi folyik itt Budapesten?

A Privát Kopó információja szerint 2014 júliusában feljelentés érkezett a Központi Nyomozó Főügyészségre, amelyben a feljelentő azt állította, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) VII. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen személyazonosságú rendőrei úgymond „védelmet” biztosítanak a kerületben működő Halló Bár számára, ennek keretében a rendőrök a razziák időpontjairól előre tájékoztatják az éjszakai szórakozóhely vezetőit. A feljelentő előadta azt is, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársai által a bárban folytatott adóellenőrzéseket követően (a szolgálat befejezése után) visszamennek a vendéglátóhelyre, ahol ingyen ehetnek, ihatnak, valamint – ellenszolgáltatás nélkül – igénybe vehetik az ott „erotikus táncosként” dolgozó lányok szexuális szolgáltatását.

Az ügyészség a gyanúba keveredett rendőrkapitányságot bízta meg a nyomozással

A Központi Nyomozó Főügyészség a rendőrség és az adóhivatal hivatásos állományú tagjait érintően – hivatali vesztegetés elfogadása bűntett gyanújával – tett feljelentését elutasította, mivel a feljelentő nem tudta név szerint megnevezni a korrupt zsarukat és adóellenőröket. Ugyanakkor a prostitúció elősegítése, valamint kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúját is felvető feljelentést – hatáskör és illetékességi okból – áttette a Budapest VI. és VII. kerületi Ügyészséghez, amely aztán a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányságot jelölte ki a nyomozás lefolytatására. Azt a bűnügyi szervet, amelynek ismeretlen személyazonosságú rendőreiről azt állította a feljelentés, hogy korrupciós bűncselekményeket követnek el…

A kerületi rendőrkapitányság nyomozója „alapos” munkát végzett: meghallgatta a feljelentőt, valamint a rejtett technikával készült hangfelvétel készítőjét, Cs. A.-t, aki akkor a Halló Bárban „táncikált”. A hölgy – tanúként – azt vallotta, hogy a felvétel „félreértéseket” tartalmaz, a szórakozóhelyen minden a legnagyobb rendben, bűncselekménynek a leghalványabb szikrája sem merül fel. A nyomozó azzal a lendülettel meg is szüntette az eljárást – bűncselekmény hiányában. Volt ügy, nincs ügy.

Bártulajdonos vezetőszáron…

A szórakozóhelyet üzemeltető Kreml Kft. tulajdonosát, T. Anna Máriát 2013 májusában – jogerősen – 3 év és 6 hónap börtönbüntetésre ítélték, emberrablásért. 2007 nyarán T. Anna Mária vezette a Caligula Night Clubot. A szórakozóhelyen két holland turista került bajba, amikor 179 ezer forintos számlával szembesültek. Nem tudták kifizetni, erre az egyiküket elvitték egy Széna téri bankautomatához pénzt kivenni. Ezalatt társa nem hagyhatta el a bárt. Az egyikük vitatkozni próbált az összegen, amivel azt érte el, hogy kapott pár ütést, gyomron vágták, megrúgták a térdhajlatát. Felső két metszőfogáról letört a zománc, horzsolásokat szerzett, sérülései összességében nyolc napon belül gyógyultak, de a bíróság azt is figyelembe vette, hogy az ütések alapján volt esély ennél súlyosabb sérülésekre is.

A Privát Kopó értesülése szerint a Halló Bár „védelmét” hosszú éveken keresztül a budapesti éjszakai életben csak „Hatvani Robi” becenéven ismert férfi csapata látta el. „Hatvani Robiról”, azaz P. Róbertről az a hír járja, hogy kitűnő rendőrségi kapcsolatokkal rendelkezik, sok mindent képes úgymond „elintézni”, „elsimítani” bűnügyi vonalon. A férfi verőlegényei 2012-ben – felfegyverkezve – megtámadták egy vállalkozó, Sz. Béla házát. Úgy tudni, elszámolási vita állhatott a „szabadidős program”” hátterében: egy kamionnyi ellopott rágógumin civakodtak az „üzletemberek”. A csoportosan elkövetett erőszakos bűncselekmény ügyében a mai napig nem született jogerős bírósági ítélet: a másodfokú bíróság megsemmisítette az első fokon kihirdetett ítéletet, és elrendelte a bűnügy újratárgyalását. Márpedig az idő múlását – enyhítő körülményként – a vádlottak javára kell írni a vonatkozó törvény szerint…

Ugyancsak „Hatvani Robi” személyével hozzák összefüggésbe a 2015. szeptember 20-án, hajnalban, a Budapest VII. kerületében üzemelő Fészek Művészklub biztonsági emberei ellen elkövetett véres akciót: az őrzővédőkre egy – 10-15 főből álló – banda támadt rá, lövés is dördült, egy ember súlyosan, egy pedig könnyebben sérült. Az attak kiváltó oka állítólag az volt, hogy a kétes hírű férfi egyik rokonát néhány nappal korábban – botrányos viselkedése miatt – „kitessékelték” a klubból, amire válaszul megjelent a „Hatvani-brigád” és összeverték a szórakozóhely kidobóit. A vadnyugati jegyeket magánhordozó bűncselekmény elkövetői közül ma már senki nincs előzetes letartóztatásban, a keményöklű cigánylegények szabadok, akár a madár…

A támadásról készült videofelvételt itt tekinthető meg:

Hírdetés

„Hatvani Robi” több lábon áll, a budapesti személyszállításban és az „erotikus” szórakoztatóiparban is rendelkezik érdekeltséggel. A Privát Kopó értesülése szerint az egyik – stróman által irányított – cége 40-50 darab személygépkocsit kölcsönöz az egyik ismert fővárosi taxitársaságnak, valamint, Foxtrott néven úgynevezett „getleman’s clubot” működtet (természetesen nem közvetlen módon, hanem a háttérből „vezényelve”) Budapest VII. kerületében, a Dob utcában – a Dohány utcai zsinagógától mintegy 100 méternyire. Létezik ugyan egy kormányrendelet, amely szerint az erotikus műsorszolgáltatást nyújtó szórakozóhelyek „nevelési-oktatási, gyermek- és ifjúságvédelmi intézmény, valamint templom és vallásgyakorlásra rendelt más hely bármely bejáratától számított 200 méteres közúti (közterületi) távolságon belül” nem helyezkedhetnek el, de ez az előírás a jelek szerint nem mindegyik „forró hangulatú” vendéglátóhelyre vonatkozik, így például – a Foxtrotton kívül – a Halló Bárra sem, amely bőven a rendeletben meghatározott 200 méteren belül található a Liszt Ferenc Zeneművészeti Akadémia bejáratától. Úgy tűnik, vannak egyenlők, és léteznek egyenlőbbek… (Vélhetően a Zeneakadémia nem tartozik a jogzsabályban nevesített kategóriágba de ez nem jelenti azt, hogy nem szégyenletes a működése – a szerk.)

2 in 1: taxis és drogfutár?

A bűnügyi hírportál forrásai szerint a „lazább erkölcsű” személyszállítók más, ugyancsak csinos bevételeket biztosító tevékenységekben is szívesen vesznek részt: a bárok bevállalós „táncos lányait” fuvarozgatják a prostitúciós tevékenységek helyszíneire (különböző szállodákba), továbbá drogszállítóként és -terjesztőként is egyre nagyobb szerepet töltenek be a bűnözés világában. Amint az köztudott, a taxikat csak a legritkább esetben ellenőrzik a zsaruk, tehát az esély a lebukásra – gyakorlatilag nulla százalék.

A fiatalember – folyadékba öntve – bevett a tasak tartalmából egy kisebb mennyiséget, amitől 10 percen belül annyira rosszul lett, hogy mentőt kellet hívni hozzá, ami kórházba szállította. „Kb. 10 perc múlva azonban nemhogy jobban lettem volna, és kijózanodtam volna, rosszul lettem. A fejem szét akart robbanni, a szívem ki akart ugrani, szédültem, többször is elsötétült előttem a világ. (…)” – vallotta a rendőrségen a feljelentő. „A kórház toxikológiai ambulanciáján azt mondta a doktornő, hogy amfetamin származékot kaphattam a taxistól.” – tette hozzá. „Kérdésre elmondom (…), hogy a MAX TAXI autója volt, amibe beültem.” – olvasható a rendőrségi jegyzőkönyvben. A nyomozók lefoglalták a tasakban lévő maradék kábítószergyanús anyagot.

„Kulturális bemutató” az Erzsébet téren

A Privát Kopó információja szerint 2015. február 15-én érdekes jelenet játszódott le a Budapest V. Erzsébet téren, az Akvárium Klub nevű szórakozóhely előtt. A vendéglátóhellyel az egyik legismertebb taxitársaságnak van együttműködési szerződése, ennek ellenére megjelent két, fekete Audi Q7-es gépkocsi a klubnál, „telepakolva” kigyúrt verőlegényekkel, akik fenyegetően fellépve, az ott várakozó taxisokban félelmet keltve, távozásra kényszerítették őket. Az agresszív ütőemberek vélhetően az egyik konkurens társaság megbízásából tarthattak „kulturális bemutatót” az Akváriumnál. „Valóban igaz, hogy az Erzsébet téren ismeretlenek „határozott fellépése” lehetetlenné tette, hogy szolgáltassunk” – erősítette meg a Privát Kopónak az egyik legismertebb taxitársaság igazgatója.

Ami tény: az affér óta kizárólag a MAX TAXI autói „dekkolnak” a szórakozóhely előtt, utasokra várva.

Mi folyik itt Budapesten?

(Privát Kopó)

Újabb gettóban rajoskodó cigányokat azonosítottak

Videón a rajok a gettóhadművelete – csak a szokásos kulturális előadás verekedéssel és lövöldözéssel

Na vajon kik törtek-zúztak és lövöldöztek a gettóban?

Lövöldözés a gettóban

Prostitúció, drogterjesztés, költségvetési csalás – pörgött az éjszakai élet a Halló Bárban

Lövés dördült a budapesti Halló Bár előtt, majd a közelben megkéseltek egy férfit


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »