CSAK EGY KIS ÖSSZEFOGLALÓ A HÉTVÉGÉRŐL

CSAK EGY KIS ÖSSZEFOGLALÓ A HÉTVÉGÉRŐL

„Most épp Velence melletti táborból vittek el titokban meningitisszel fertőzötteket.  Minden negyedik importált AIDS-es, rendőrök tucatjai és iskolás gyerekek fertőződtek meg tőlük TBC-vel. Volt olyan hajó ahol az össze, több száz migráns rühes volt, de szabadon flangál mindegyik amerre akar.”

http://voxnews.info/2017/07/19/epidemia-meningite-in-centro-profughi-venezia-infetti-ricoverati-in-segreto/

A karantént most már a hivatalból migránsokkal foglalkozók is követelnék, de itt minden süket fülekre talál, akkor is hordják őket, ha beledöglünk. 

Hozzászólások:

„Igazából azt sem értem, miért nem riasztott már régen a WHO? Most nincs pandémia veszély?”

„Ha már őket is sarokba szorították a qrvanagy PC-vel, akkor van igazán baj!”

„Nigéria 3.600.000 a nyilvántartott fertőzöttek száma.”

http://www.afrikatanulmanyok.hu/htmls/cikkek.html?articleID=435

„2017 első negyedévében Olaszországba érkezező bevándorlók származási országa:

Nigéria: 10000”

Nigeria has the second-largest number of people living with HIV.

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2156rank.html

https://de.gatestoneinstitute.org/10712/deutschland-infektionskrankheiten

 

Az alábbi betegséget gyakoribbak lettek:

Der Bericht verzeichnet ein häufigeres Auftreten von Adenovirus-Konjunktivitis, Botulismus, Windpocken, Cholera, Kryptosporidiose, Denguefieber, Echinokokkose, enterohämorrhagischem E. coli, Giardiasis, Haemophilus influenzae, Hantavirus, Hepatitis, hemorrhagischem Fieber, HIV/AIDS, Lepra, Läuserückfallfieber, Malaria, Masern, Meningokokkeninfektionen, Meningoenzephalitis, Mumps, Paratyphus, Röteln, Ruhr, Syphilis, Mumps, Rubella, Shigellose, Trichinellose, Tuberkulose, Tularämie, Typhus und Keuchhusten.  

Hírdetés

„Az „orvosok határok nélkül” szervezet is hozzájárul a fertőző betegségek importjához… PAFFFF! És ki csodálkozik a finanszírozói háttéren…??”

„Kurz a migránsok távoltartását kérte az olaszoktól, egyből neonácivá avanzsálták

 Egyre nagyobb a migránspara Európában. Az osztrák külügyminiszter, Sebastian Kurz felhívta az olaszok figyelmét arra, hogy a migránsokat még a tengeren vissza kell fordítani, nem szabad hagyni, hogy elérjék az olasz partokat. Cserébe Lampedusa polgármestere neonácinak nevezte.

Kurz hozzátette azt is, hogy a Lampedusára érkező migránsokat nem szabad továbbengedni az olasz partokra. Ha az embereket gyorsan továbbszállítják Európába a szigetről (Lampedusáról) és folytatják az utat északra, akkor ez nem csak növeli a nyomást Közép-Európán, hanem tovább bátorítja a migránsokat arra, hogy útra keljenek.” – tette hozzá az osztrák miniszter.”

„Agyonverte zsidó szomszédját a muszlim férfi, majd ledobta a harmadikról

Mivel a muszlimok antiszemitizmusa tabutéma a francia baloldalon, így vélhetően politikai nyomásra csupán egyszerű gyilkosságként kezelik majd azt az ügyet, mikor a muszlim Kobili Traoré negyven perc kínzás után végzett zsidó szomszédjával, a 65 éves Sarah Halimivel.

Forrong Franciaország, elsősorban a jobboldali értelmiség, miután a baloldali, liberális országos napilapokban egyszerű gyilkosságként kezelték az antiszemita támadást. Az ügy akkora port kavart, hogy az antiszemitizmus miatt tiltakozott a francia zsidó közösség első embere, Francis Kalifat is.

Macron nem akart odafigyelni

Emmanuel Macron francia elnök három hónapnyi csend után érezte úgy, hogy meg kellene szólalnia az ügyben. Azután deklarálta csak, hogy itt antiszemitizmusról van szó, hogy Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök már szóvá tette a gyalázatot – írja az Origo.

Az izraeli elnök budapesti látogatása előtt Párizsban járt, ahol találkozott a nemrég megválasztott francia elnökkel, bizonyára ezért érezte úgy Macron, hogy inkább beszél az ügyről. Macron ünnepi beszédében elismerte, hogy antiszemita bűn Sarah Halimi meggyilkolása, azonban a bűnügyi eljárást egyelőre még mindig nem minősítették át.

Negyven perc kín

Párizs huszadik kerületében van a Belleville negyed, ami tele van lakótelepekkel. Itt lakott a 65 éves Sarah Halimi is, aki korábban óvónő-vezető volt a nyugdíjas évei előtt. A nő éppen otthon aludt, mikor az erkélyen át bemászott a lakásba a szomszédba lakó muszlim Kobili Traoré. A férfi megkínozta, agyonverte, végül pedig ledobta a magasból az áldozatot.

A muszlim szomszéd példátlanul kegyetlenül, hihetetlen módon kínozta húgomat” – fogalmazott a napokban William Attali, az asszony bátyja.

A kegyetlen, antiszemita tettet a szemben lakó szomszéd is végignézte, ő értesítette a rendőröket. A szomszéd az egyik helyi lapnak azt mondta, hogy éjszaka iszonyatos hörgésre ébredt, nem tudta, mi lehet, de először megpróbált visszaaludni, majd azt hitte, hogy egy állatot kínoznak.

Elhúzta a függönyt, hogy megnézze, mégis mi ad ki ilyen hangot, ekkor döbbent rá, hogy a szomszédját kínozza a muszlim férfi. Beszámolója szerint negyven percen át tartott a szörnyű tortúra. Többek között elmondta, hogy a támadó ököllel ütötte nagyon nagy erővel a vékony asszony fejét, majd amikor a szerencsétlen nő már nem tudott mozogni, megfogta, az ablakhoz vitte és kidobta a világítóudvarra, a harmadik emeletről.

Többször azt üvöltötte közben, hogy Allah Akbar” – emlékezett vissza a szemtanú, aki szerint a kínzás vége felé a Koránból is idézett a gyilkos.

A rendőrök miután bevitték a tettest, észrevették, hogy az öklei duzzadtak, olyan erővel ütötte a zsidó nyugdíjast.

A szomszéd szerint a nyílt antiszemita támadás után Traoré még egy ideig a szobában maradt, mivel elkezdett imádkozni. Miután befejezte, visszamászott a lakásába. A rendőrök tíz perccel később érkeztek meg, addigra már aludt.

Homokba dugják a fejüket a franciák

Az elmúlt évtizedekben drasztikusan megnőtt a muszlimok által elkövetett zsidók elleni antiszemita támadások száma, amelyekről a mainstream francia sajtó, mint egy általános ügy számol be, azt gyakran kifelejtik, hogy milyen volt a támadó származása.

Tíz évvel ezelőtt korbácsolta fel a közvéleményt az Ilan Halimi-gyilkosság. Akkor radikális muszlim bűnözők elraboltak, majd halálra kínoztak egy mobiltelefon-árus fiút, pusztán azért, mert zsidó volt, és primitív ismereteik szerint minden zsidó gazdag. Nézetüket a bíróságon is büszkeséggel hangoztatták. A brutális támadás után szaporodtak el a muszlimok által elkövetett antiszemita támadások száma. Két évvel ezelőtt 1500 regisztrált, zsidók elleni támadás történt Franciaországban. Az attakok mögött általában olyan radikális muszlimok álltak, akik képtelenek beilleszkedni a társadalomba.” (888)

El ne felejtsük: mindeközben aljas, becstelen, hazug gazemberek a magyarországi „antiszemitizmustól” rettegnek…


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »