Csobai Vera: Ilyet eddig még soha nem tett kormányzó párt!

Csobai Vera: Ilyet eddig még soha nem tett kormányzó párt!

Valami olyasmi történik ma a magyar belpolitikában, amit még eddig sehol a világon nem lehetett tapasztalni.

A szabályok mindenkire egyaránt vonatkoznak. Még az ellenzéki pártokra is! Miután szabálytalanságokat állapított meg az ÁSZ több pártnál, szervezetnél, ennek megfelelően büntetéseket szabott ki, több millió forint értékben. Természetesen erre a pártok reakciója az ÁSZ elmarasztalása, valamint a büntetés megfizetésének megtagadása volt. (Ezen már senki sem csodálkozik, hisz ők ilyen az esetekben is “ellenzékként” szoktak viselkedni.)

És most jön az, ami szinte hihetetlen, amire még soha nem volt példa.

Egy kormányon lévő párt segíti az elkövetkezendő választáson vele szemben induló ellenzéket. Igen, segíti, mert tiszta a lelkiismerete, tudja, hogy választói nem a külsőségek, hanem a tettek alapján ítélkeznek.

“A nemzetgazdasági miniszter javaslata alapján az országgyűlési választások előtt nem indítanak behajtási eljárást és nem érvényesítenek inkasszót az érintettekkel szemben.

Mindezek mellett július 1-i kezdettel még részletfizetési kedvezményt is kérhetnek.

Nem érheti hátrány semmiféle vonatkozásban a pártokat, egyenlő eséllyel indulhatnak a megmérettetésen.”

A kétszer egymás után kétharmados többséggel megválasztott magyar kormányzó pártszövetség ilyen módon készül az elkövetkezendő választásokra. Ilyen választ ad arra a sok rágalomra, mocskolódásra, külföldön gerjesztett ellenségeskedésre, amelyet ezek a pártok adtak az elmúlt négy év folyamán és adnak jelenleg is szünet nélkül.

Hogy mi lesz erre “odaát” a válasz, hogyan fognak erre reagálni, azt nem tudhatjuk, de sejtés van róla. Eddig még soha semmit sem fogadtak el, semmit sem magyaráztak a tényeknek megfelelően. Most sem lesz így, de már megszoktuk.

És itt lép be a választó személye. Ő dönti el a jövő sorsát. Ott, a fülkében, ahol egyedül van, megfontol, mérlegel, dönt – és behúzza azt az X-et az általa helyesnek ítélt kockába. Ott dől el egy ország sorsa.

Ezt nem szabad senkinek sem elfelejteni!!!

Szerző: Csobai Vera

The post Csobai Vera: Ilyet eddig még soha nem tett kormányzó párt! appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »