Dörög az SZDSZ-es népbiztos

Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje szerint a kormány erkölcsileg megbukott, tagjainak nincs helye a közéletben. Karácsony Gergely szerdán felszólította a kabinetet, hogy ettől a naptól kezdve ügyvezető kormányként működjön, ne hozzon döntéseket a magyar adófizetők pénzéről. (…)

Karácsony Gergely közölte azt is, a kormány körüli „zavaros ügyek” tisztázása érdekében felkérte Kaltenbach Jenő volt ombudsmant, hogy vállalja el a következő parlament által létrehozott antikorrupciós ügyészség vezetését.

Jelezte, azt kérte a jogászprofesszortól, azonnal kezdje meg a felkészülést, hogy április 9-től a kormányt jogállami eszközökkel tudják elszámoltatni és bírósági úton tudják visszaperelni a közpénzből létrejött magánvagyonokat. (…)

Hírdetés

Az ellenzéki politikus szerint amit ma Magyarországon kormánynak hívnak, az valójában bűnszervezet és annak élén Orbán Viktor áll. A bűnszervezetben részt vesznek a miniszterelnök családtagjai és legszorosabb bizalmasai – tette hozzá. (..)

Hozzátette: a kormány tagjainak nem csupán a közéletben nincs helye, hanem ha a független hatóságok is megállapítják, akkor szabad lábon sincs helyük.(…)

Karácsony: ügyvezetőként működjön a kormány!


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »