Drogos tinédzserek törtek-zúztak Tatabányán

Drogos tinédzserek törtek-zúztak Tatabányán

Drogos tinédzserek törtek-zúztak Tatabányán

A két 16 éves fiú több gépjárművet is megrongált, a velük szemben alkalmazott kábítószer teszt pozitív eredményt mutatott.

Hírdetés

A Tatabányai Rendőrkapitányság rongálás vétség és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – őrizetbe vétele mellett- folytat büntetőeljárást két 16 éves tatabányai lakos ellen.

A gyanú szerint a két fiatal fiú 2017. május elsején, hajnalban, Tatabányán hat gépjárművet, egy társasház kaputelefonját és ajtaját is megrongálta. A fiatalok a járművek külső tükreit letörték, egy járműnek az oldalablakát is betörték, egy másiknak a sárvédőjét is megrongálták. A rendőrök társasházi kamerarendszer segítségével beazonosították a bűncselekmények elkövetőit, és őket 2017. május elsején, délelőtt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították.

A velük szemben alkalmazott kábítószer teszt is pozitív eredményt mutatott. A két 16 éves tatabányai lakost gyanúsítottként hallgatták ki, akik a bűncselekmény elkövetését beismerték. A rendőrök őket őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »