Drónnal fotózták Vona Gábor kisfiát

Drónnal fotózták Vona Gábor kisfiát

Titkos felvételeket akart készíteni egy férfi a pártelnök kisfiáról, aki tetten érte az elkövetőt, és rendőrt hívott a zaklatás miatt.

Elképesztő, ami Húsvéthétfőn történt Vona Gábor kisfiával. A Jobbik elnöke a Facebook-on hozta nyilvánosságra, hogy a társasházuk kertjében egy drón engedély nélkül készít felvételeket az ott játszó gyermekről. A titkos fotókat készítő férfi elmenekült a helyszínről, ám Vona Gábor megjegyezte autója rendszámát, és zaklatás miatt kihívta a rendőrséget.

– Ma 17.25 körül a kisfiam a társasház kertjében játszott, amikor jelezte, hogy egy drón készít róla felvételt. Azonnal lefutottam a kertbe és magam is láttam, ahogy a szerkezet 15-20 méter magasban repdes. Megvártam, míg a drón leszállt a közelben, majd autóba pattantam és a szomszéd utcában tetten értem a felvételt készítő férfit. (A kisfiam végig velem volt, sajnos egész komoly tapasztalata van már az ellenünk folyó zaklatásokban.) Kérdőre vontam a negyven év körüli férfit, aki már az autójában ült, mellette az anyósülésen ott volt a szerkezet. Miközben a telefonomat vettem elő, hogy lefényképezzem, a zaklató a járdára hajtva elmenekült, de a rendszámát megjegyeztem és azonnal értesítettük a rendőrséget. Több tanú is látta az esetet. Mindez húsvét hétfőjén. Na, ennyi a hivatalos. Innentől a magánvéleményem: Sem megvásárolni, sem megfélemlíteni, sem megtörni nem tudtatok – olvasható a Jobbik elnökének közösségi bejegyzésében.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »