Eddig Magyarország és Szlovákia is győzelem nélkül

Nem indult túl jól az idei győri Volvo-kupa sem a magyar, sem a szlovák vízilabda válogatottnak. A vasárnap óta tartó versenyen mind a két csapat kikapott ellenfelétől.

Vasárnap a kupát a szlovák válogatott kezdte a spanyolokkal, akikkel az EB-n is egy csoportba kerültek. Az eredmény 5:10 lett a spanyolok javára.

Gólszerzők: Zatovics, Hrosik, Tkacs, Kolarik, Bruder, ill. Munariz, Echenique 3-3, Espanol 2, Minguel, Szirányi

Ezután következett a magyar – olasz találkozó. A gólszegény meccsen végül Magyarország kikapott 4:5-re. Benedek Tibor összességében pozitívan értékelte az eredményt, a vereség ellenére meg volt elégedve a játékosok teljesítményével.

Magyar gólszerzők: Hosnyánszky 1, Varga Dénes 1, Bátori 1, Tóth M. 1.

A mai napot is a szlovákok kezdték, most az olaszokkal játszottak. Az olasz válogatott 12:8-ra verte a szlovák egységet.

Magyarország ma a spanyolokkal került egy medencébe. A spanyolokat ma sem lehetett legyőzni, az eredmény 8:10 a spanyolok javára.

A magyar gólszerzők: Vámos 3, Varga Dániel, Bátori 2-2, Erdélyi 1

“Fontos, hogy nem volt veszélyes az emberelőnyös játékunk, emellett túl könnyen kaptuk a gólt emberhátrányból, a szoros emberfogásunk sem működött” – nyilatkozta a találkozó után Benedek Tibor az M4 Sportnak. Hozzátette, nagy munka kell ahhoz, hogy öt nap alatt fejlődjön a csapat, s a lövéspontosságon kell javítani. “A játékosoknak nem szabad elbizonytalanodniuk abban, amit csinálunk, mert az jó.”

Az első két nap után az állás:

1. Spanyolország 6 pont (20-13)

2. Olaszország 6 (17-12)

3. Magyarország 0 (12-15)

4. Szlovákia 0 (13-22)

A Magyarország – Szlovákia összecsapásra holnap 20:00-kor kerül sor, a mérkőzést az M4-es csatorna közvetíti.

mti, vlv.hu


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »