Egy fejelés után derült ki: agydaganata van a 21 éves magyar focistának

A korábban a Nyíregyháza játékosaként az élvonalban és a Ligakupában is pályára lépett támadónál, a 21 éves Markovics Dávidnál agydaganatot diagnosztizáltak az orvosok – írja a Blikk.

A labdarúgó a Nagyhalász elleni mérkőzésen lett rosszul, azt követően, hogy a labdába fejelt. Markovics Dávid a lapnak elmondta: a lábában és a kezében is zsibbadást érzett a fejelést követően. „Többször próbáltam felállni, de nem sikerült, a csapattársaim segítettek levinni a pályáról. Fogalmam sem volt, mi lehet a gond, azt hittem, megütöttem magam” – fogalmazott. A mentők kórházba szállították, és a vizsgálatok után az orvos közölte, hogy agydaganata van.

„Az a szerencsém, hogy idejében felfedezték a daganatot. Ha lehet ebben a szituációban így fogalmazni, jó hír, hogy a csonthoz közel van, így nincs akadálya az operációnak. Most jól érzem magam, szedem a gyógyszereket, követem az orvos utasításait” – mondta a labdarúgó, és hozzátette, hétfőn fekszik be a debreceni kórházba, ahol néhány napon belül megműtik.

Markovicsnak, amióta az eszét tudja, a foci az élete, s habár most nagyon nehéz időszak vár rá, reméli, hamarosan visszatérhet a pályára. „Soha nem adom fel, ezúttal sem lesz másképp. Biztos vagyok benne, legyőzöm a betegséget! Szeretnék még az NB I-ben szerepelni, s arról az álmomról sem mondok le, hogy egyszer válogatott legyek” – mondta.

Kiemelte, hogy nagy erőt ad a családja, a párja és a csapattársai támogatása, valamint rengeteg biztató üzenetet kap, amelyek segítenek ebben a rendkívül nehéz helyzetben. „Hálás vagyok, jólesik a szeretet, mindent megteszek, hogy meggyógyuljak. Ahogy a meccseken, most is győzni akarok” – fogalmazott Markovics Dávid.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »