EGY IGAZI JOBBIKOS

EGY IGAZI JOBBIKOS

És ez egy polgármester! Figyeljék csak:

„Nőket alázott Ózd polgármestere

Janiczak Dávidról, Ózd jobbikos polgármesteréről nőket alázó hangfelvételek kerültek elő. Janiczak nem tagadta a felvételek valódiságát és bocsánatot kér az érintettektől.

A Pesti Srácok több cikkben foglalkozik Janiczak Dávid ózdi polgármesterrel. A közölt hangfelvételeken a jobbikus politikus különböző nőkről fejti ki dehonesztáló véleményeit, illetve anális közösüléssel fenyegeti meg munkatársnőjét.

„– Oda dobod föl a pi**ádat! – Hagyjál már! – Szárazon k*rlak se**be az összes fa***al!”

– hangzik el az egyik felvételen.

Hírdetés

Janiczak nem tagadta a hangfelvételek valódiságát.

Facebookon közzétett posztjában azt írta:

„Ezek a beszélgetések nem a nyilvánosságnak lettek szánva, szűk, zárt körben hangoztak el, ahol az emberek többsége kimond dolgokat, néha olyan hangnemben, amelyet más körülmények között nem tenne meg. Én is csak egy ember vagyok…

Viszont megkövetem, és bocsánatot kérek minden érintettől, akik az eddigi és az ez utáni hangfelvételeken felismerhetőek, és akiket megbántottam az ott elhangzottakkal”. (mandiner)

És akkor most talán tegyük fel a kérdést: hol a metoo kampány? Sárosdi Lilla „művésznő” megszólalt már az ügyben? Készül a tüntetés Ózdon, a polgármesteri hivatal előtt, ez ellen az állat ellen? Csak azért kérdezem, mert ez aztán a hatalommal visszaélés és a szexuális zaklatás mintapéldája, alfája és ómegája. Hm? Miért nem történik semmi? Vagy kérdezzük meg fordítva: vajon ugyanekkora csönd lenne, ha egy fideszes polgármesterről kerülne elő egy ilyen hangfelvétel? Vagy akkor már őrjöngene a Sárosdi, őrjöngene az összes ellenzéki média, sajtótájékoztató érne sajtótájékoztatót, amelyeken karácsonytól Szélig mindenki sírós hangon, felháborodástól fuldokolva követelné a polgármester (és persze Orbán!) távozását? Ez lenne? Ez lenne.

Hát akkor most miért e csönd?

A metoo és a feminizmus, a nők jogai és a szexuális zaklatás is pártfüggő? És mivel most éppen a Jobbik is beült a megfelelő ölekbe, rájuk mostantól nem vonatkoznak a mindenki másra érvényes, szigorú és megfellebbezhetetlen erkölcsi törvények? Janiczak Dávidka, aki nyilván nem férfi, ugyanis így egy férfi nem beszél egy nővel, szóval ez a csíra, ez a nyomorult előember nyugodtan „szárazon se**be k**hat az összes fa***val” bárkit, hiszen ő már jó jobbikos? Ő már csak marcipán náci, az meg olyan cuki, meg különben is, szükség van rá is Orbán ellen?

Ez a helyzet, Lillácska? Ez a helyzet, Schilling? Rendben van, de akkor te Schilling, feküdj már le a teraszodra, tudod, ahogy szoktál, a Lilla „művésznő” pedig rád lépve pózoljon, és mindenképpen legyen a hátadra írva, hogy a „jobbikosok ezentúl bármelyikünket s***be k**hatják, méghozzá száraz f***szal. Árpi és Lillus”


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »