Egy német “neonáci” rapper – Chris Ares

Az Ultrainfón megjelent egy cikk arról, hogy mennyire van napjainkban ellenállás Németországban. Ma szeretnénk egy németországi rappert bemutatni aki nyíltan vállalja patriotizmusát. Ő Chris Ares.

Chris Ares sem más, csupán egy német “neonáci”, aki rapper.

Ez a menekült krízis egyvalamit megmutatott nekünk:

Ha a kormányunk úgy akarta volna, akkor mindig lett volna pénz a nyugdijasainkra a szegényekre és a betegekre.

 

Ezt ma Németországban simán rásütik bárkire, hátha még valaki esetleg a művészvilágban tevékenykedik és patrióta is, arra pláne. Körülbelül ennyit tudhat meg az ember Aresről, ha beüti a nevét a keresőbe.

De, mi most átolvastuk, lefordítottuk a róla szóló cikkeket, hogy bemutathassuk miért is lett “Nazi”.

Kapcsolatban áll a Bayor “neonácikkal” a német patrióták szövetségével az Identitás mozgalommal (Identitären Bewegung). Szeretné újra a hazafiasságot legitimálni a népét és a hazáját szeretné, ahogyan a közösségi oldalán is közzétette:

Hírdetés

“A hazafiság nem a más népek gyűlöletéből áll, hanem a sajátunk szeretetéből”.

 

A választások napján amikor az eredményeket várták, Ares is ott volt, az AFD-vel Münchenben ünnepelt. Picivel hat óra előtt megjelentek az antifasiszta tüntetők, újságírók és fotósok. Ares mikor észrevette a balosokat már 100 méterről nekik rohant üvöltve: Megbaszom az anyátokat! Takarodjatok b…k!

Lábát kinyújtva a levegőben úgy szállt bele az antifasiszta hordába, ezután leköpdöste őket és egynek az arcába ütött ököllel. Kettő antifasiszta sérült meg Ares bátor akciójában, egy fejsérülést szenvedett, egy bordarepedést.

Ares a Pegida mozgalommal is jó kapcsolatot ápol és nem csak a megmozdulásaikon vesz részt, hanem már közös videót is forgattak, német hazafi címmel. Ebben Ares német zászlós és szövetségi sasos csuklyás pólóban szerepel a müncheni békeangyal szobor előtt. A klipben láthatóak Pegida és Identitás tüntetéseken készült bevágásokkal, videókkal. Ares videoklipjeiben vállalja azokat a transzparenseket is, amelyeken olyanok szerepelnek mint:

“Ma toleránsak vagyunk, holnap idegenek a saját országunkban”.

Emiatt lesz valaki ma náci. Ares egyik videóját meg is mutatjuk, akit a további videói érdekelnek, azok megtalálhatóak Youtobe-on.

UltraInfo


Forrás:ultrainfo.hu
Tovább a cikkre »