Egy svéd nő bizonyítani akarta, hogy nem kell félni az idegenektől – megerőszakolták

Egy svéd nő bizonyítani akarta, hogy nem kell félni az idegenektől – megerőszakolták

Svédországban elítélt a bíróság két afgán bevándorlót, akik brutálisan bántalmaztak és megerőszakoltak egy középkorú nőt. Az áldozat nyíltan befogadóbarát volt, tagja például egy olyan internetes közösségnek, amelyik ellenzi a bevándorlók kitoloncolását. Sajtóhírek szerint azért ismerkedett meg a két afgánnal, mert azt akarta bizonyítani, hogy nem kell félni az idegenektől.

Megerőszakolta és szexuálisan bántalmazta két afgán tinédzser azt a nőt, aki a migránsok kiutasítása ellen kampányolt – erről ír a Daily Mail. A brit lap internetes kiadása leírja, hogy a nő először egy szórakozóhely előtt beszélgetett az afgán fiatalokkal majd felment a nekik kirendelt szállásra. Itt elkezdték fogdosni. Miután a nő visszautasította a közeledésüket az egyikük brutálisan megerőszakolta, másikuk pedig eközben molesztálta.

Ezt követően sikerült elmenekülnie, de a két fiatal még utána ment és vissza akarták hívni vacsorára. A nő azonban értesítette a mentőket. Sokkos állapotban került kórházba, azóta is alvászavarral küzd, és mentális problémái vannak az eset miatt.

A hírportál idézi a nőt is, aki később azt mondta a rendőrségnek, hogy azért érdeklődött a tinédzserek iránt, mert bevándorlók. A tetteseket elfogták. Az erőszakoló afgán 15 hónap börtönbüntetést kapott, és 13 ezer euró megfizetésére kötelezték, illetve tíz évre kiutasították az országból. Társa megúszta néhány ezer euró pénzbüntetéssel.

Gyakoriak a hasonló atrocitások

Egy nemrégiben nyilvánosságra került felvételt egy svédországi autóbusz biztonsági kamerája rögzítette. A képeken az látszik, ahogy egy migráns férfi miután leül egy szőke hajú nő mellé, elkezd szeméremsértő módon viselkedni.

Hírdetés

Az M1-nek egy Svédországból hazaköltözött nő arról beszélt: gyakoriak a hasonló atrocitások. A bevándorlók miatt egyre romló közbiztonságról egyébként több kint élő magyar is beszámolt az M1-nek.

Nem tekintik egyenrangú félként a nőket

Georg Spöttle, biztonságpolitikai szakértő az M1-nek adott interjúban elmondta, hogy a vallási és kulturális különbségek miatt a nők Európában nincsenek biztonságban a bevándorlóktól. Nem tekintik a nőt értéknek, és nem tekintik egyenrangú félnek őket – fogalmazott a szakértő.

Több mint két éve például egy befogadótárborban dolgozó fiatal szociális munkásnőt gyilkolt meg egy 15 éves menedékkérő Svédországban. De nem csak itt törtek nők életére migránsok Európában. Az egyik legnagyobb felháborodást kiváltott eset Németországban történt 2016 októberében, amikor egy bevándorló megerőszakolt és megfojtott egy 19 éves diáklányt.

hirado.hu

The post Egy svéd nő bizonyítani akarta, hogy nem kell félni az idegenektől – megerőszakolták appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »