Egy színész lerúgta a buszról a Határ úti nőzaklató véglények egyikét

A buszon egy nőbe kötöttek bele, az aluljáróban pedig megverték a nő segítségére siető férfit. A rendőrség által még mindig keresett támadók éjszakája itt nem ért véget: egy másik nő zaklatása után egy fiatal színésszel is összeverekedtek, egy másik férfit pedig kórházba juttattak.

Még mindiig keresi a rendőrség azt a két férfit, akik június 7-én este egy pótlóbuszon zaklattak egy nőt, majd a segítségére siető férfit súlyosan bántalmazták a Határ úti aluljáróban.

A térfigyelő kamerák emlékezetes képeket készítettek a párosról:

Mint kiderült, aznap este a rendőrségi leírás szerint „kövér” férfi és sovány társa még egyszer lecsapott: egy másik buszon újabb nőbe kötöttek bele. Pechjükre ott volt Bács Péter színész, aki fellépett a nő védelmében, és mivel 15 évig kickbokszolt, nem is eredménytelenül. Amikor konfliktusba keveredett a két suhanccal, egy másik férfi az ő oldalán beszállt a bunyóba, és őt kórházba is juttatták a rendőrség által keresett férfiak.

Hírdetés

Bács a Blikknek elmondta, éppen egy próbáról tartott hazafelé, amikor felszállt a buszra a két ember, akit a későbbi rendőrségi felhívás után felismert. „Nem voltak maguknál, szerintem inkább kábítószer, mint ital hatása alatt voltak”,keresték a balhét – mondta róluk. A két fickó két fiúban és egy lányba kötött bele, amikor a színész rájuk szólt, bele sem gondolva a lehetséges következményekbe. Mint mondta, meglepte, hogy a buszon ülő néhány ember közül csak ő hallatta a hangját.

A két férfi rárohant, verekedni kezdtek, ebbe szállt be egy másik utas. Őt a kövér támadó kiütötte, amire Bács lerúgta őt a buszról, mert éppen egy megállóba gurultak be. Utánaugrott, majd a vékonyabbik támadó utánuk vetette magát. A buszsofőr ekkor becsukta az ajtót és elindult, Bács Péter pedig ott maradt egyedül a két támadóval, holmija pedig a buszon maradt. Jobb megoldást nem látván beverte a nagyobb darab férfi orrát, és rohanni kezdett a busz után, amelyet utol is ért a következő megállóban.

(Bács később egy Facebook-kommentben megvédte a buszsofőrt, aki szerinte teljesen korrekten járt el, és azonnal jelentette is az esetet a központnak.)

A színész segítségére siető fiatalember súlyosan megsérült, kórházba kellett szállítani szilánkos arccsonttöréssel. Bács később jelentkezett a rendőrségen, hogy segítse a nyomozást.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »