Egymilliárdot ért a Fidesznek, hogy ne legyen ellenfele Farkas Flóriánnak

Egymilliárdot ért a Fidesznek, hogy ne legyen ellenfele Farkas Flóriánnak

Egymilliárd forint támogatást kapott Ács városa azért, hogy a polgármester megtorpedózza a Fidesz kérésére a Roma Polgármesterek Szövetségének létrejöttét.

Lakatos Béla, aki alapítója volt a szervezetnek, a Hír TV Egyenesen című műsorában elmondta: a Fidesz helyi vezetői tették az ajánlatot. A kormánypárti politikusok a polgármester elmondása szerint nem akarták, hogy Farkas Flóriánnak bármilyen konkurenciája legyen, ezért inkább odaítéltek egymilliárdot a Komárom-Esztergom megyei településnek.

Hírdetés

Lakatos Béla szerint így működik a vidék, a fideszes országgyűlési képviselők a helyi kiskirályok.

– Engem kértek, hogy ne valósítsam meg. És ha nem valósítom meg – persze úgy is letagadják-, akkor kapok egymilliárd forint támogatást.- És kapott?- Kaptam.- Tehát megtorpedózta a Roma Polgármesterek Szövetségét a Fidesz kérésére?- Hát, meg kellett torpedóznom. Vagy ácsi polgármester vagyok, vagy Roma Polgármesterek Szövetségét csinálok, és akkor tönkre megy a…- És a Fideszből ki kérte öntől?- Ezt a Fidesz helyi megyei vezetői kérték.- És hogy torpedózta meg?- Hát behívtak, tegyem le a telefont, bementem. Elmondták, mikor jön a pénz, mikor nem.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »