Egységben az erő – Közösen indul az MSZP, a Párbeszéd és az MLP, hátha…

Egységben az erő – Közösen indul az MSZP, a Párbeszéd és az MLP, hátha…

A Magyar Szocialista Párt, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt – Liberálisok vezetői a mai napon megerősítették azon szándékukat, hogy közösen indulnak a 2018-as országgyűlési választásokon és közösen támogatják Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltet.

Molnár Gyula, Karácsony Gergely és Fodor Gábor egyetértenek abban, hogy csak széleskörű együttműködéssel van esély a Fidesz leváltására, ezért arra kérik a demokratikus ellenzéki pártokat, hogy csatlakozzanak az együttműködéshez.

A három párt vezetője olyan közös választási felhívás kidolgozására tett javaslatot, amelynek középpontjában a demokratikus, európai és szolidáris Magyarország helyreállítása és megerősítése áll. A magyar társadalom többsége elégedetlen az Orbán-kormány mindent központosító, korrupt politikájával, és a változás érdekében együttműködést várnak az ellenzéktől. 2018-ban együtt fogjuk felszámolni az illiberális államot!

Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt – Liberálisok elnöke, Molnár Gyula, az MSZP elnöke és Karácsony Gergely, a Párbeszéd társelnöke.

hirado.hu

The post Egységben az erő – Közösen indul az MSZP, a Párbeszéd és az MLP, hátha… appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »