Ékszerboltot akart kirabolni – keresi a rendőrség (fotó)

Ékszerboltot akart kirabolni – keresi a rendőrség (fotó)

Ékszerboltot akart kirabolni – keresi a rendőrség (fotó)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Hírdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint a férfi 2018. április 24-én, 10 óra 50 perc körül, Budapest IX. kerületében bement egy Ferenc körúti ékszerüzletbe, ahol az eladót egy késsel megfenyegette és ékszereket követelt. Az eladó határozott fellépésével a rablást megakadályozta, így a férfi az ékszerek nélkül elmenekült a helyszínről.

A férfi 35 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid hajú. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot, fekete pólót és fekete cipőt viselt.

Az elkövetőkről egy biztonsági kamera felvételt készített.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »