Elárverezik "Győzike" bútorait – csekély 40 millió forinttal tartozik az államnak

Elárverezik "Győzike" bútorait – csekély 40 millió forinttal tartozik az államnak

A cigánybűnöző adótartozása miatt a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) viszi a konyhabútort, az ülőgarnitúrát, de még a méregdrága jakuzzit is. A NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának folyószámla-kezelési és végrehajtási igazgatóhelyettese ingóárverést tűzött ki "Győzike" ellen, ugyanis adóssága miatt elindult a végrehajtás – adja hírül a Blikk.

December 7-én délelőtt bárki licitálhat Gáspárék bútoraira nagyjából 10 millió forint értékben – írja a bulvárlap. Lefoglalják a fehér konyhabútort, a beépített elektromos sütővel, főzőlappal, hűtővel, mikrohullámú sütővel együtt, a becsértéke mindennek 1,5 millió forint, s csak egyben vásárolható meg. Ezenfelül két ülőgarnitúrát is behajtanak az adósság fejében, a hétszemélyes bőrkanapét félmillió forintért bocsátják vásárra, egy másikat a hozzá tartozó fotellel viszont csupán 250 ezer forintért.

Aki mindig is vágyott egy saját bárszekrényre, de nincs ízlése, az 800 ezerért vásárolhatja meg Gáspárét, ám a legértékesebb a dupla fürdőteres jakuzzi, amelynek 7 millió forint az ára. Mindezt a licitáló "Győzikéék" otthonában nézheti meg, ugyanis a NAV ott tartja az árverést.

 – A lakás és a benne lévő bútorok nem is a miénk, hanem Eveliné, mi csak használhatjuk. Én már nem értem, hogy mit akarnak tőlünk, ennél jobban nem lehet már minket megalázni. Ha elveszik a bútorainkat, akkor mi majd visszaszerezzük a bíróságon – próbálta bizonygatni az átlátszó trükköt a főcigány.

Ügyvédje, dr. Szilágyi Roland is ezt erősíti:

– Amit most próbálnak behajtani ügyfelemen, az közigazgatási eljárásban történik, 40 millió forintnyi adósság miatt. Bár fellebbeztünk a Kúriánál, a NAV ennek ellenére árverést hirdet, s szeretné pénzzé tenni Gáspár Evelin tulajdonát, ugyanis övé az ingatlan, amelyben a szülei élnek, az összes ingósággal együtt. A NAV-nak a Kúria döntésére kellene várnia, ugyanis ha felmentik ügyfelemet, akkor mindent vissza kell szolgáltat­niuk. Korábban 11 kiló aranyat foglaltak le mintegy 40 millió forint értékben, természetesen azt is vissza kell adniuk – magyarázta az ügyvéd.

Gáspárék a vagyonosodási eljárás miatt a legfelsőbb bírósághoz fordultak.

Amúgy nem ez az első ilyen ügyük: 2012-ben "Győzikét" 1 év 8 hónapra, a feleségét 1 év 6 hónapra ítélték, de persze csak három évre felfüggesztve, adócsalás miatt. Az agyhalott tévénézők kedvence a NAV szégyenlistáján is szerepel, nem először.

Korábban írtuk:

A Gáspár-cigányokon nem fog az igazságszolgáltatás: "Győzike" testvére halálra gázolt egy 60 éves embert – ő is megúszta

"Győzike" levelet írt Orbánéknak: "Tegyenek ki a bazilika elé, és lőjenek fejbe!" – Szerintünk lenne jelentkező a civilek közül is

A képük füstös, de a szívük arany: a nyugdíjas nagymama "Győzikének" ajándékoz százmilliókat, ő pedig a lányainak

Ezúttal tényleg lecsukhatják "Győzikét": próbaidő alatt bűnözött – a felfüggesztettet is le kell ülnie


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »