Elfogták a metróban verekedő „erős fiúkat”

Elfogták a metróban verekedő „erős fiúkat”

Elfogták a metróban verekedő „erős fiúkat”

Több személyt, köztük egy jegyellenőrt is megtámadott négy férfi Budapest belvárosában. Az elkövetők ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és garázdaság bűntett gyanúja miatt indult eljárás.

Hírdetés

A rendőrség tájékoztatása szerint 2017. május 13-án, 6 óra és 7 óra közötti időben, a Budapest V., Deák Ferenc tér 3-as metró szintjén a monorierdei 19 éves A. József, a budapesti 22 éves P. Zoltán, a 20 éves biatorbágyi Sz. Dániel és a budapesti 24 éves O. Zsolt az aluljáró, illetve a metró területén több utast és járókelőt inzultált és a metró jegyellenőreit is megtámadta.

A férfiak a rövid időn belül helyszínre érkező rendőrök előtt elhagyták az aluljárót. Az elkövetőket a rendőrök adatgyűjtés és tanúkutatás során beazonosították. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztályának járőrei néhány órán belül elfogták A. Józsefet, P. Zoltánt és Sz. Dánielt, majd az V. kerületi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket.

Az esti órákban a fővárosi rendőrök a beszerzett információk és a kamerafelvétel alapján beazonosították O. Zsoltot az Astoria metróaluljárójában és a helyszínen elfogták, majd őt is előállították a kerületi Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki.

A négy férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók az elkövetőkkel szemben – az őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tesznek előzetes letartóztatásuk indítványozására.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »