Élőben közvetítette az ütközést a ceglédberceli tragédiát okozó sofőr

Élőben közvetítette az ütközést a ceglédberceli tragédiát okozó sofőr

Interneten élőben közvetítette az ütközést a Ceglédbercelnél teherautóval ütköző kisbusz sofőrje. A felvételeken az látszik, hogy a férfi még előzés alatt is a közvetítéshez fűzött kommentárokkal foglalkozik, a szembe jövő homokszállítót későn veszi észre.

„A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával büntetőeljárást indított a baleset körülményeinek vizsgálata céljából. Az elsődleges szakértői vizsgálatok jelenleg is folyamatban vannak. Nyilvánvalóan a baleset vizsgálata során ez is szerepet fog kapni, hogy esetleg lehetett-e a baleset előidéző okai között az, hogy esetleg használta a telefonját vezetés közben a sofőr” – tájékoztatta a Hír TV-t András Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hírdetés

Román sajtóhírek szerint a Maros megyei rendszámú kisbuszt vezető sofőr dicsői származású, két gyermekes apa volt. A balesetben vele együtt összesen kilencen haltak meg, hét férfi és két nő, egyikük román források szerint állapotos volt. Az áldozatok külföldi vendégmunkáról utaztak haza. Az ütközés ereje akkora volt, hogy a homokszállító teherautó sofőrje is megsérült.

 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »