Előzetesbe kerülhet a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottja, a 15 ÉVES AGRESSZÍV. KEZELHETETLEN CIGÁNY

A rendőrség kezdeményezte, hogy helyezzék előzetes letartóztatásba a sólyi gyerekgyilkosság gyanúsítottját. Szombat hajnalban találtak rá a településtől néhány kilométerre egy 8 éves kislány meztelen holttestére, akit már órák óta kerestek. A helybéliek szerint brutálisan ölték meg. Édesapja a Híradónak azt mondta, nem tudja, hogy valaha fel tudja-e dolgozni a kislány elvesztését – közölte az M1 Híradója

Mécses és virág emlékeztet a meggyilkolt kislányra az otthona előtt, ahol szüleivel és bátyjával élt együtt. A kislány családja teljesen összetört, nem tudják, hogy valaha fel tudják-e dolgozni Adrienn elvesztését.

A 8 éves kislány péntek délután tűnt el Sólyról. Holttestére szombat hajnalban találtak rá, kilométerekkel távolabb, Királyszentistván határában, egy pataknak a medrében. A helyiek szerint brutális kegyetlenséggel ölték meg.

Hírdetés

A történtek az egész falut megrendítették

A szomszédok azt mondták, a kislány nagyon helyes, ragaszkodó és szeretetre éhes személyiség volt, aki szeretett egyedül kószálni, ezért mindig is figyelmeztették, hogy ne járkáljon egyedül és csak a közelbe játszon. Ugyanakkor a faluban soha nem történt még ilyen. Az eset óta az emberek bezárkóztak, a gyerekeket pedig nem engedik ki az utcára. A történtek az egész falut megrendítették.

A helyiek szerint egy 16 éves hajmáskéri problémás ciogány fiú ölte meg a kislányt. A rendőrség csak annyit közölt, hogy 24 órán belül elfogtak egy Veszprém megyei lakost, aki a gyilkossággal gyanúsítható. Vasárnap az újabb bizonyítékok birtokában kezdeményezték előzetes letartóztatását, napokon belül bíróság elé állíthatják.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »