Elszökött otthonról a kutya, azért kapta rendőr gazdájától a maflást – most Medgyessy nevelt lányánál van

Elszökött otthonról a kutya, azért kapta rendőr gazdájától a maflást – most Medgyessy nevelt lányánál van

Biztonságba került az a havanese kutyus, amelyet a minap Dányon bántalmazott egy egyenruhás rendőr. A helyiek által csak kis Pötyiként is­mert, valójában Zora nevű ebről lemondott a gazdája, így átmenetileg az Állatvédőrség habilitációs kutyakiképzője és állatmentője, Tornóczky Anita vette magához – írja a Bors.

Országos felháborodást váltott ki az a videó, amelyen az látható, ahogy egy rendőr a szolgálati kocsija csomagtartója előtt tart egy kutyát, majd egy hatalmasat üt az állatba, amely ettől berepül a csomagtartóba. Kiderült: a bántalmazó G. István volt az eb gazdája, és azért ütötte meg, mert elszökött otthonról. A rendőrt az esetet követően feljelentették, és a vizsgálat lezárultáig felfüggesztették.

Hírdetés

– Óriási hiszti ment a történtek körül: volt, aki macskának és huskynak hitte Zorát, valaki pedig azt is megkérdőjelezte, hogy tényleg ez a kutya volt. Egyébként Zorát rendőrautóval hozták hozzám, miután elvették a gazdájától – számolt be Tornóczky, majd elmondta: az eb szerencsére jól van.

– Nem egy bántalmazott állatról van szó. Teljesen jól van, ki­egyensúlyozott és kozmetikázott kislány, cuki rózsaszín nyakörvvel és pórázzal. Sikerült beszélnünk a rendőrrel, aki lemondott a kutyus tulajdonjogáról, és borzasztóan bánja a tettét. Olyan opció azonban nincs, hogy visszakerüljön hozzá. Viszont nálam sem marad hosszú ideig, amint az eljárás lezárul, örökbe fogadható lesz – tette hozzá.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »