Emberek! Orbán mégis beengedi a migránsokat, Rogán be is jelentette!

Vona Gábor:

Ma az Európai Néppárt ülése végén Orbán kiküldte maga helyett Rogán Antalt, hogy tartson sajtótájékoztatót. Valószínűleg ő nem mert kiállni. 

Rogán, a fideszes Origo portál szerint elmondta, hogy Magyarország kész fogadni a 14-18 év közötti migránsokat. Hoppá! Vagyis a világ legdrágább népszavazási kampánya után, egy kétéves hazudozás, egy permanens sorosozás és migránsozás után lehullt a lepel: Orbán nem tudja megvédeni Magyarországot! Végig hazudott. Orbán mégis beengedi a migránsokat, méghozzá olyan fiatalokat, akik maholnap már felnőttek. Orbán hülyének nézte a saját szavazóit és a magyar társadalmat. Azt mondta folyamatosan, hogy ez a legfontosabb kérdés, és íme, letette a fegyvert. Részéről jöhetnek a bevándorlók. 

A Jobbik meg fogja védeni Magyarországot. Se szegény migráns, se gazdag migráns! Magyarország a magyaroké!

Vona Gábor facebook bejegyzése

Orbán Viktornak kedden számot kell adnia a parlamentben a két éve tartó hazudozásról. Valamint kiderül az is, támogatják-e végre a Jobbik alaptörvény-módosító javaslatát, melyet a gazdag migráns kitétel miatt ezidáig négyszer utasítottak el.

AZ ORBÁN-KORMÁNY TÉRDE ERESZKEDETT A BRÜSSZELI ÉRDEKEK ELŐTT”

Orbán Viktor meghátrált Brüsszelben. Rogán Antal jelentette be, hogy Magyarország kész fogadni olyan 14-18 év közötti migránsokat, akik alávetik magukat a DNS vizsgálatnak. A Jobbik rendkívüli sajtótájékoztatón reagált a hírre.

Hírdetés

Mint elhangzott, a legerősebb ellenzéki párt követeli a kormányfőtől, hogy a leendő legközelebbi, azaz keddi parlamenti ülésnapon adjon magyarázatot „hazaárulására”.

Z. Kárpát Dániel alelnök bejelentette, hogy a Jobbik ismét beterjeszti Alaptörvény-módosító javaslatát, ami minden formában kizárná a betelepítési formákat. Ezt korábban a Fidesz-KDNP leszavazta, miután a Jobbik kiegészítette a letelepedési kötvényezés tiltásával, mondván: „se szegény, se gazdag” migráns ne jöjjön az országba.

„El kell, hogy váljon egymástól a hazaárulás, és a hazafias gondolkodás”

A Jobbik szerint „elképesztő”, hogy az elmúlt két év konzultációi, plakátkampányai és népszavazása „mind-mind hazugságra épültek”, és kiderült, hogy amikor a „külföldi megrendelő máshogy dönt”, akkor a kormány „térdre ereszkedik előtte, sutba dobva a nemzeti érdeket”, így elárulva a tavalyi népszavazás hárommillió aláíróját.

Z. Kárpát Dániel szerint a Fidesz, ami folyamatosan más pártokat árulózott, saját maga akart először pénzért, majd végül ingyen beengedni migránsokat Magyarországra. A Jobbik ezzel szemben senkit nem hozna ide, mert

„Magyarország a magyaroké”.

http://alfahir.hu

Kategória:Belföld, Hírek, Jobbik


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »