Erdogan: Szaporodjatok!

A muszlimoknak semmi nem lehet elég és nem lehet elég gyors. Annak ellenére, hogy a mi hazai legnagyobb kisebbségünkhöz hasonlóan rohamosan nő a létszámuk, Erdogan török elnök szerint ezen még mindig lehetne javítani. Arra hívta fel a muszlim nők figyelmét, hogy bizony sokasodni kell.

Amíg Európa nyugati részén a liberalizmus, az egoista és dekadens életstílus hódít, és egyre kevesebb gyerek születik, Erdogan török elnök minden muszlimot ennek tökéletes ellentétjére szólít fel. “Mit mond Istenünk és Prófétánk? Világos és egyértelmű a parancs: Házasodjatok és sokasodjatok!” – mondta Erdogan az ankarai elnöki palotában pénteken 50 államból érkező fiatal muszlim nő hallgatóságának.

Erdogan szerint az anyaság Isten legnagyobb ajándéka a nőknek. Az anyaság megtagadása a jövő, a teremtés megtagadása. De a muzulmán nő nem csupán jó anya, hanem ha kell, úttörő tudós, politikus, tanár, sőt merész harcos is – tette hozzá.

Mindeközben Erdogan a törököket Európa jövőjének látja, “ne három, öt gyereket szülj!” – tanácsolja Erdogan, akinek a fiatalok körében egyre nagyobb a népszerűsége – emlékeztet az Unser Mitteleuropa.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »