Erőszakkal kényszerítették prostitúcióra a kisebbségiek

Szokatlan bűntényt göngyölített fel a Kiskőrösi Rendőrkapitányság. A sokszereplős történet részese volt egy 17 éves lány, az őt erőszakkal futtató pár, egy idős férfi, aki szexuális viszonyt folytatott a tinivel, valamint három férfi, akik rejtett kamerával készítettek felvételeket a légyottokról és azzal zsarolták az idős férfit.

A történet 2014 nyarán indult. Ekkor kereste meg a három keceli férfi, a 38 éves Gy. Krisztián, a 26 éves H. György és a 30 esztendős H. Zsolt az idős férfit. Megzsarolták, hogy ha nem fizet nekik 20 millió forintot, akkor nyilvánosságra hozzák annak a kamerának a felvételeit, amit korábban a hálószobájában rejtettek el. Hogy mikor és hogyan került a kamera a hálóba, az nem derült ki.

Hírdetés

Az viszont bizonyos, hogy a kamera felvételein az idős férfi volt látható, amint a 17 éves lánnyal hancúrozik. A rendőrség közleményéből az derül ki, hogy a férfi nagykorúnak hitte a lányt. Az idős férfi elment a rendőrségre és feljelentést tett a zsarolásról. A rendőrök az ügyben kihallgatták a 17 éves lányt is, aki elmondta, hogy futtatói, a 23 éves K. Andrea, és barátja, a 27 éves, román állampolgárságú C. I. őt akarata ellenére kényszerítik prostitúcióra. A futtatók a lányt többször megverték, felügyelet nélkül el sem mehetett otthonról.

A rendőrök őrizetbe vették a férfit és a nőt, akik később előzetes letartóztatásba kerültek. Személyi szabadság megsértésével és kényszerítéssel gyanúsítják őket, míg a három keceli férfi ellen zsarolás miatt indult nyomozás. Az aktákat a rendőrök a napokban lezárták, az ügyet vádemelési javaslattal küldték tovább a Kiskőrösi Járási Ügyészségnek.

BAON.HU


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »