Étterembe hajtott autójával egy férfi, a saját lánya halt meg a balesetben

Étterembe hajtott autójával egy férfi, a saját lánya halt meg a balesetben

Ebédidőben hajtott egy étterembe egy férfi az autójával a Bessemer Cityben. Két ember, köztük az elkövető lánya a helyszínen meghalt. A rendőrség szerint a férfi szándékosan hajtott az épületbe.

Egy Gaston megyei étteremben a családok békésen ebédeltek vasárnap délután, amikor Roger Self autójával közéjük hajtott.

A gázolásba ketten belehaltak, köztük Self lánya, Katelyn Self, aki a Gaston megyei seriff helyettese volt. A rendőrség letartóztatta a férfit, szerintük szándékosan hajtott az étterembe, kétrendbeli gyilkosság a vád ellene. A másik áldozat Amanda Self, szintén családtag – nyilatkozta a Austin Rammell a család lelkésze a lapnak. A rendőrség szerint más családtagok is megsérültek, köztük a 13 éves lánya, Amanda Self és a férfi felesége, Diana is.
 

Hírdetés

ONLY ON 9| these are stills from @WSOCChopper9 video captured of damage and first responders rushing to save multiple lives. @wsoctv pic.twitter.com/viiH269c8U

— Stephanie Tinoco (@STinocoWSOC9) 2018. május 20.

A lelkész szerint a férfi mentális problémákkal küzd, mert ez teljesen ellentétes a személyiségével. Az utóbbi hónapokban orvosi segítséget is kért a szorongása, depressziója miatt.

Forrás: origo.hu


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »