Európa a korrektség diktatúrájában él – a betolakodók is vígan használják a rasszizmuskártyát a tőlük félő rendőrök ellen

Európa a korrektség diktatúrájában él – a betolakodók is vígan használják a rasszizmuskártyát a tőlük félő rendőrök ellen

Nagyon súlyos rendőri mulasztás történt Kölnben szilveszter éjszaka – jelentette ki Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Hozzátette: mostanra kiderült, körülbelül kétezer ember verődött össze a kölni dóm és a főpályaudvar előtti téren, és mintegy 200 fős volt az a mag, mely „masszív” bűncselekményeket elkövetett. Egy ilyen tömeg ellen mindössze 150 rendőrt küldtek ki, akiket egy nagy műveleti területen osztottak el. Így volt olyan nő, aki odarohant a rendőrkocsikhoz, hogy segítséget kérjen, de azokat üresen találta – vetette fel.

Hangsúlyozta: ebből a hatalmas tömegből sikerült végül mindössze 16 embert igazoltatni, ebből előállítottak ötöt, és kettő van jelenleg vizsgálati fogságban.

Speidl Bianka, a Migrációkutató Intézet vezetője arra hívta fel a figyelmet: az iszlám vallás önmagában semmilyen a nőkkel szembeni erőszakos magatartást nem szentesít.

Mint mondta, saját tapasztalata az, hogy Tunéziában az európai nőknél „bepróbálkoznak” a férfiak, rájuk tapadnak és „lökik a süketet”, alig lehet őket levakarni. Szíriában soha ilyen problémája nem volt, ott, ha valaki így viselkedik, azt pillanatokon belül elviszik a rendőrök, és akár évtizedekig kuksolhatnak nem túl jó körülmények között börtönökben. (Ehhez képest az európai muszlim erőszak kapcsán beszámolnak szíriaiakról is, tisztában vannak vele, hogy itt már nincs mitől félni – a szerk.)

Úgy vélte: a muszlimok nagy tömegben integrálhatatlanok. Szerinte ezeknek az embereknek nem viselkedési kurzusokat kellene tartani. Ők ahhoz vannak hozzászokva, hogy ott viselkednek, ahol jelen van a tekintély, a hatalom, a fegyver, az erő.

Georg Spöttle szerint egy ilyen típusú hibát, mint amilyet a kölni vezetés elkövetett, nem lehet elnézni. A politikusok, államügyészek és a lakosság immár a kölni rendőrfőnöknek és a polgármesternek a fejét követeli. Emlékeztetett arra, hogy utóbbinak volt egy nagyon szerencsétlen sajtónyilatkozata, miszerint a nőknek kellene jobban vigyázni, csoportokban járni és nagyobb távolságot tartani a migránsoktól. Ez óriási közfelháborodást okozott.

Megjegyezte: a migránsok tudják, hogy a rendőrök igazából félnek. Saját tapasztalatából tudja, hogy nagyon sokan közülük, amikor őrizetbe vették, elővette a „rasszizmuskártyát”, és azt mondta: „fel foglak téged jelenteni azzal, hogy megvertél, és nekem fognak igazat adni, mert én migráns vagyok”.

A bevándorlók ugyanis azt látják, hogy Európában nem olyan szigorú a törvénykezés, akár felfüggesztettet is kaphatnak azért, amiért otthon mondjuk 10-20 évre elítélnék – hangoztatta a szakértő.

Speidl Bianka szerint itt szó sincs már demokráciáról, Nyugat-Európa a „korrektség diktatúrájában” él. A rendőrök azért nincsenek jelen kellő számban, és azért nem lépnek fel kell határozottsággal, a bíró azért nem hoz megfelelő ítéletet, mert van egy „politikai akarat”. Ez egy diktatúra, ahol a saját állampolgárok védelmében kialakított alapelvek nem érvényesülnek – szögezte le.

(Híradó.hu)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »