Európa az anarchia felé halad

Európa népei felébredtek és rájöttek: kultúránkat, életmódunkat veszélyezteti a bevándorlás – erről beszélt Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Hírdetés

Invázió van, naponta tízezrével dőlnek be a határokon a senki által nem ismert emberek, eközben az Európai Unió még mindig nem tudja, hogy elfogadja-e a magyarok és a józan ész álláspontját, hogy a határokat meg kell védeni – jelentette ki tegnap Orbán Viktor miniszterelnök a 180 percben. Mint mondta, mi már hatékony döntést hoztunk a határzárral, az unióban pedig még mindig azon vitatkoznak, hogy ez helyes kiindulópont-e. A terrorfenyegettségről azt mondta, terroristából egy is sok, a közbiztonság pedig felborul a bevándorlók magas száma és belső konfliktusai miatt. Viszont Európa népei kezdenek felébredni, rájöttek, hogy a bevándorlással kockán forog az identitásunk, az életformánk.

A miniszterelnök szerint az általunk ellenzett, jogtalannak, ésszerűtlennek tartott európai kötelező uniós kvótarendszer terve egyre veszélyesebb, mert a bevándorlók szétosztását állandó mechanizmussá alakítanák. Ezt teljes mértékben elutasítjuk, uniós tagságunkkal nem jár együtt, hogy akaratunk ellenére valaki arról határozzon, illegálisan érkezett embereket fogadjunk be. Ez nem demokratikus döntés, erről Európában senki nem szavazott. A kormányfő szerint a rendezett, jogszerűen működő unió állapotából az anarchia felé haladunk, hiszen több vezető is természetesnek fogadja el a jogon kívüliség állapotát.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »