Európa ellen háború folyik – de kinek a háborúja? A háttérhatalomé!

A szilveszteri kölni tömeges zaklatásokkal, illetve a német nagyvárosokban történt erőszakoskodásig fajuló randalírozással a terror új formái jelentek meg, hiszen a terror lényege az elrettentés, a megfélemlítés, egy olyan helyzet előidézése, amely a lakosságot elborzasztja, olyan élethelyzetre kényszeríti, amelyet nem szeretne, magyarázta Földi László a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A titkosszolgálati szakértő hozzátette: korábban ez mindig valamilyen konkrét merénylethez kötődött, ami azonban december 31-én tapasztalható volt Németországban, Ausztriában, Svédországban, és különösen ezek összehangoltsága – újszerű. Ez a szervezettség ma még „csak” molesztálásban csúcsosodik ki, de akik ennyire össze tudják hangolni ezeket az eseményeket, bármire képesek lehetnek, fogalmazott a szakértő.

Földi László úgy véli, a szilveszteri molesztálások mögött tudatos magatartás áll, ami azt jelzi, hogy Európa ellen háború folyik, amelynek egyik eleme az invázió, a másik pedig a belső rend fellazítása. Az államigazgatás nem tud normálisan működni, a rendőrök és az egyéb államigazgatási apparátus a migrációval van elfoglalva. Tovább bonyolódik majd a helyzet, ha a schengeni határokon belül lezárják az országhatárokat, amivel gazdasági támadás is éri Európát, a statisztikák szerint ugyanis 1,5-2 millió ember ingázik folyamatosan a munkája miatt Európában. Ha visszaállítják a határellenőrzést, az 3-4 milliárd eurós kárt okoz a gazdaságnak.

A polgári hírszerzés egykori műveleti igazgatója szerint a háttérben ördögi stratégia húzódik meg: beküldik Európába a muszlim katonákat, másrészt fellázítják az itt élő, másod-, harmadgenerációs, korábban frusztrált muszlimokat, akik hiába itt születtek, nagy részük be fog állni a sorba. Az ördögi terv harmadik eleme, hogy Európában elsősorban a szélsőségesek fognak fellázadni, s megjelennek azok a bal- és jobboldali szélsőséges csoportok, amelyek revánsot akarnak venni a bevándorlókon.

Földi László úgy véli, ezek a csoportok sem fognak válogatni abban, hogy kit érnek el, vagyis sok ártatlan ember eshet áldozatul. A muzulmán országokban, a Közel-Keleten, a Távol-Keleten és a Nyugat-Afrikában fehér emberek, nyugat-európaiak ellen elkövetett terrorcselekmények szintén összehangolt üzenetet jelentenek.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »