Évekig akarta fogva tartani szexrabszolgáját egy svéd orvos – "börtönt" is épített neki

Évekig akarta fogva tartani szexrabszolgáját egy svéd orvos – "börtönt" is épített neki

Az osztrák Josef Fritzl esetéhez hasonló, horrorba illő történetre derült fény Svédországban.

Elkábított, majd vidéki házának erre a célra kialakított pincéjében fogva tartott egy fiatal nőt egy 38 éves orvos Svédországban – számolt be róla a svéd sajtóra hivatkozva a Bild című német lap internetes kiadása.

Az orvos szeptember közepén egy randevút követően stockholmi lakására hívta meg későbbi áldozatát. A nőt pezsgő és romantikus vacsora várta. Vendéglátója a csokoládéba mártott eperbe kábítószert fecskendezett, ami azonnal kiütötte a nőt. A doktor még a lakásban megerőszakolta az öntudatlan állapotban lévő nőt. Ezután egy tolószékben autóba tette, és gumi álarcot húzva egy autóval a svéd fővárostól 560 kilométerre lévő vidéki házába hajtott áldozatával.

Áldozatát a ház pincéjébe zárta, ahol újra és újra megerőszakolta az ágyához láncolt nőt. A helyszínelők szerint többször vért és hüvelyváladékot is vett a nőtől, és feltehetően arra kényszerítette, hogy fogamzásgátló tablettákat nyeljen le.

Minden jel arra utal, hogy a degenerált orvos évekig fogva akarta tartani a nőt. A pincében a hálószoba mellett WC-t és konyhát is kialakított, a betonfalakat pedig megvastagította, hogy ne lehessen hallani a sikolyokat. A szakértők szerint a pince kialakításán legalább öt évig dolgozhatott a férfi.

Néhány nappal az emberrablás után visszatért a nő lakására, hogy a házába vigye annak személyes holmijait, de megdöbbenve tapasztalta, hogy a nő eltűnését már jelentették, a rendőrség pedig már átkutatta a lakást. A svéd rendőrség hat nappal a nő elhurcolása után megtalálta a házat, kiszabadított a nőt és letartóztatta a 38 éves orvost.

(Híradó – Bild.de – Aftonbladet)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »