Ez már tényleg sok! Ásotthalom polgármestere mániákus

Hiába a szemetes konténer, a szerencsétlen menekültek már annyira fáradtak, mire illegálisan átlépik zöldhatárunkat, hogy képtelenek elmenni a kukákig. Kénytelenek mellédobálni a kismillió hulladékot. Vannak azonban, akiknek ez nem tetszik. Felháborító! Ásotthalom polgármestere például rossz néven veszi, hogy szemétdombot csinálnak a településen. Be kellene zárni az ilyent!

Hírdetés

A fenti képeket Toroczkai László, mániákus rendszerető, Ásotthalom polgármestere tette közzé Facebook-oldalán. Nemhogy cselédeket fogadna a fáradt utazók mellé, még elégedetlenkedik, rájuk erőltetné akaratát és dolgoztatná őket! Civilizált fráter.

Toroczkai FB-bejegyzése a képekhez:

„Kértem a készenléti rendőröket, hogy ha már hozattam konténereket és mobil vécéket, akkor vegyék rá a migránsokat arra, hogy használják azokat. Láthatóan nem sok sikerrel. Amikor ezt kifogásoltam a készenléti rendőröknél, azt a választ kaptam, hogy mit csináljanak, ha egyszer nem hajlandók összeszedni a szemetet a migránsok. Le mégsem lőhetem! – mondta a rendőr. Bezzeg, ha egy magyar állampolgár szegi meg a szabályokat, mindig tudja a rendőr, hogy mit kell tennie.”


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »