Ezek a magyarok árulták el a lengyeleket Brüsszelben

Ezek a magyarok árulták el a lengyeleket Brüsszelben

Ugyanazok a magyar képviselők szavazták meg a Lengyelország elleni eljárás megindítását az Európai Parlamentben, akik a bevándorlással és a kvótákkal kapcsolatos szavazások során is számtalanszor bebizonyították, hogy Soros zsebében vannak – írja a 888.hu.

Üdvrivalgás tört ki az EP-ben, miután megindították a lengyelek elleni eljárást. A döntés előtt elhangzott, hogy a lengyel jogállamiság helyzete “az uniós értékek súlyos megsértésének egyértelmű kockázatát hordozza magában”. A dokumentumban gyors cselekvésre szólították fel az uniós tagországok kormányait tömörítő tanácsot, amely négyötödös többséggel dönt majd arról, hogy fennáll-e a veszélye a közösségi alapértékek csorbulásának Lengyelországban.

A hetes cikk olyan, többlépcsős eljárást tesz lehetővé, mely végső esetben akár az érintett állam szavazati jogának felfüggesztésével is járhat vagy akár az uniós forrásokat is megvonhatják tőlük.

Hírdetés

A szégyenletes eljárásban Soros brüsszeli kitartottjai ezúttal is vastagon benne voltak. Név szerint, akik a lengyelek ellen szavaztak:

Jávor Benedek (Párbeszéd), (aki a legtöbbször jelentette fel a saját hazáját Brüsszelben),Molnár Csaba (DK), (Gyurcsány ölebe),Niedermüller Péter (DK),Szanyi Tibor (MSZP) ésUjhelyi István (MSZP).

Forrás: 888.hu

The post Ezek a magyarok árulták el a lengyeleket Brüsszelben appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »