Farage: A Juncker-féle “szörnyeteg” Selmayr kinevezése mutatja, milyen “rothadt” az EU

Farage: A Juncker-féle “szörnyeteg” Selmayr kinevezése mutatja, milyen “rothadt” az EU

Johann Gudenus, a kormánykoalícióban lévő osztrák Szabadság Párt nemzeti tanácsbeli vezetője a migránsok által elkövetett késelésekre és egyéb bűncselekményekre utalva kijelentette: „Most látható igazán, hogy Werner Faymann és Christian Kern, a két korábbi szociáldemokrata kancellár mit tett ezzel az országgal és népével. A parttalan és korlátlan tömeges bevándorlással a bűnözést és egyéb bajokat importáltak Ausztriába”, idézi őt a legnagyobb példányszámú osztrák lap, a Kronen Zeitung.

Szintén a Kronen Zeitung ír arról, hogy az osztrák Szociáldemokrata Párt bécsi szekciója azt akarja, hogy változtassák meg a szavazati jogot és a jövőben minden, Ausztriában élő külföldinek joga legyen szavazni, mert ez a beilleszkedésüket segíti. Azaz a szociáldemokraták a migránsok szavazatára számítanak, teszi hozzá a cikk.

„Martin Selmayr, az uniós szörnyeteg felemelkedése mutatja, hogy az EU-nak a napjai miért vannak megszámlálva” címmel Nigel Farage európai parlamenti képviselő a brit Daily Telegraphban megjelent cikkében azt írja, nem tizenegy nap, de 11 óra után kellett volna megkezdeni azt a vizsgálatot, hogy Jean-Claude Juncker bizottsági elnök hogyan merte kinevezni kabinetfőnökét az Európai Bizottság főtitkári posztjára, ami a világ legfontosabb bürokratikus állása.  Ez a visszataszító epizód is megmutatja minden britnek, hogy „mennyi szélsőségesen rothadt az egész Európai Unió struktúrája és mennyire boldognak kell lenniük, hogy Nagy-Britannia távozik belőle”.

Valeri Geraszimov, orosz vezérkari főnök kijelentette, ha az USA meg meri támadni Damaszkuszt vagy Szíria más részét és ezzel orosz katonák halálát okozza, az orosz erők megadják a kellő választ. Elmondta, az amerikaiak azt tervezik,  hogy zsoldosaikkal vegyi támadást hajtanak végre, majd a szíriai kormánycsapatokat és az orosz erőket vádolják azzal. E hamis vád elterjesztése után meg akarják támadni Damaszkusz azon részeit, ahol kormányintézmények vannak, idézi őt az iráni Press TV tévéhálózat angol nyelvű szolgálata.

Hírdetés

A nyugati sajtó totális tabuként hallgatja el azt a tényt, hogy az amerikai és uniós segítséggel 2014-ben végrehajtott ukrán államcsínyt követően kezdtek el Nyugaton a szupergazdagok nukleáris támadásoknak ellenálló óvóhelyeket vásárolni, írja a népszerű amerikai független Strategic Culture hírportál.

(Echo TV nemzetközi sajtószemléje, először 11:55-kor)

 

 


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »