Fegyházból bírálja a büntetés-végrehajtást egy elítélt a Facebookon

Fegyházból bírálja a büntetés-végrehajtást egy elítélt a Facebookon

Fegyházból bírálja a büntetés-végrehajtást egy elítélt a Facebookon

Szabadon garázdálkodik egy elítélt az interneten a sopronkőhidai fegyházból. A 12 éves büntetését töltő férfi a pécsi kézigránátos merénylet egyik résztvevője volt. A 2008-as merényletben ketten vesztették életüket.

Hírdetés

Balogh Sándor

„Szerintem nem normális dolog az, hogy moslékkal etetnek és patkányok járkálnak a folyosón!” – írta az egyik posztjában B. Sándor, aki a börtönéletet bíráló állításait fotókkal is igyekszik alátámasztani. Homályos fényképei tanúsága szerint komoly dohány, tisztálkodási szer és csokoládé készleteket halmozott fel cellájában.

B. Sándor a leginkább azon háborodott fel, hogy nem tarthatja a kapcsolatot a családjával, de elégedetlen a cella méretével, az intézet higiéniájával is. A férfi arról is ír, hogy a tiltott tárgyakat nem a hozzátartozóktól, hanem a büntetés-végrehajtási intézet alkalmazottaitól szerzi be.

„Azt mondják nincs korrupció, a családtól kapott csomagban semmilyen tiltott tárgy nem tud bejönni, mert reptéri röntgengép van. Tehát csak a bv. dolgozói tudják behozni a tiltott tárgyakat. Én megmutatom mi az igazság!” – fakadt ki egyik videófelvételen B. Sándor, aki szerint nem olyan édes az élet a börtönökben, ahogy azt az országos bv. parancsnok bemutatja a tévében. B. Sándor mindezt súlyos igazságtalanságként éli meg, és kürtöli a nagyvilágba.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »