Fejbe rúgta riválisát, mert sértő megjegyzést tett a barátnőjére

Fejbe rúgta riválisát, mert sértő megjegyzést tett a barátnőjére

Fejbe rúgta riválisát, mert sértő megjegyzést tett a barátnőjére

Vádemelési javaslattal zárta le a nyomozást a rendőrség egy szegedi fiatal ellen, mert az úgy helybenhagyott egy másik férfit, amiért az diszkó után sértő megjegyzést tett a barátnőjére, hogy a sértett súlyosan megsérült.

A rendőrség tájékoztatása szerint a sértett 2017. február 26-án, éjszaka egy szegedi diszkóban próbált megismerkedni egy lánnyal, aki a párjával szórakozott. A vonzalom nem volt kölcsönös, a nő elutasította a fiatal közeledését. Az azonban nem tudta elfogadni a kudarcot, és az éjszaka még többször is újra próbálkozott, sikertelenül.

Miután a lány és párja hazaindultak, követte őket, és obszcén kifejezéssel illette a nőt. A 20 éves lány erre válaszul a hajánál fogva megrángatta a férfit és kísérletet tett arra is, hogy megrugdossa.

A támadásba beszállt 24 éves párja is, ő először egy közelben parkoló autónak lökte, majd ököllel többször meg is ütötte az inzultálót. A sértett az ütlegelés hatására magatehetetlenül, összegörnyedve az úttestre borult, de a gyanúsított ott még nekifutásból kétszer fejbe is rúgta.

A sértett a bántalmazást következtében súlyosan megsérült; a párt, akik a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsíthatók, a rendőrök előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfival szemben a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányságon életveszélyt okozó testi sértés bűntettének elkövetése, a nővel szemben garázdaság miatt indult eljárás. A rendőrök a nyomozást a napokban befejezték, és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbították az illetékes ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »