Fejlődnek a németek: külön kis szerelmi fészket kapnak a buzi bevándorlók Nürnbergben

Fejlődnek a németek: külön kis szerelmi fészket kapnak a buzi bevándorlók Nürnbergben

"Leszbikus, meleg és transznemű" menedékkérőknek nyitnak szállást a németországi Nürnbergben – jelentette hétfőn a Bayerische Rundfunk (BR) bajor tartományi közszolgálati médiatársaság.

Nürnbergben a Fliederlich nevű helyi deviáns egyesület kibérelt egy üresen álló épületet, amelyben 25 ilyen lénynek alakítottak ki szállást. Az első menedékkérők a jövő héten költöznek be, köztük egy leszbikus etiópiai, akit hazájában "nemi identitása" miatt bántalmaztak, és egy homokos iraki, aki egy Nürnberg környéki befogadóállomáson találkozott azzal a "homofób bandával", amely már hazájában is "gyötörte szexuális irányultsága miatt".

A szállásra azért van szükség, mert a menedékkérőket ellátó intézményekben a muzulmánok egy része "sértésként éli meg a homoszexuálisok vagy transzneműek jelenlétét", akik így "állandó stresszben" élnek – mondta az egyesület egyik vezetője, aki szerint egész Németországban a nürnbergi lesz az első menekültszállás a "szexuális kisebbségek" tagjainak.

Az intézmény fenntartását a nürnbergi önkormányzat finanszírozza. A "rászorulók" az egyesülethez fordulhatnak segítségért, de az önkormányzat szociális osztályán döntenek arról, hogy ki költözhet be – áll a BR beszámolójában.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »