Fiatal lányokat erőszakoltak "menekültek" Belgiumban

MTI nyomán

De semmi gond, mert a rendőrök elkapták őket. Majd el is engedték mindet. Azóta tovább is menekültek.

Kiskorú bevándorlók legalább három fiatal lányt szexuálisan zaklattak néhány nappal ezelőtt egy vonaton Belgiumban – jelentette a helyi sajtó pénteken.
    
A Le Soir című francia nyelvű belga napilap értesülései szerint a Brüsszel és a vallóniai Tournai között közlekedő vonaton történt a molesztálás múlt vasárnap. Az incidenssel kapcsolatban eddig három bejelentés érkezett.

Van ilyen ország Csupikám?

A három gyanúsítottat már Tournai pályaudvarán kihallgatták. Az ügyben eljárást indítottak szexuális agresszió miatt,

a zaklatókat viszont szabadon engedték, akik ezt kihasználva gyorsan továbbmenekültek egy másik országba.
 
A Het Laatste Nieuws című újság tájékoztatása szerint a kiskorú elkövetők Franciaországban tartózkodó szíriai menedékkérők, közülük a legidősebb is mindössze 13 éves.

Mint ismert, a kölnben szilveszterkor történt zaklatások után nagyobb sajtófigyelmet kap a bevándorlók által elkövetett szexuális indíttatásból elkövetett bűncselekmények. A városban mintegy ezerfős csoport gyűlt össze a főpályaudvar előtti téren, majd petárdázni kezdtek. Mikor a rendőrség közbelépett, kisebb csoportok alakultak ki, s ezt követően kezdtek nőket körbevenni, szexuálisan zaklatni és kirabolni. Két nőt meg is erőszakoltak. Áldozatok és tanúk arab vagy észak-afrikai származású támadókról számoltak be. Többüket – bár korántsem mindet – már őrizetbe vették.
    
Hasonló esetek történtek más német nagyvárosokban, de Ausztriában, Svájcban, Finnországban és Svédországban is. Ezekről azonban a nyugat-európai sajtó “elfelejtett” azonnal beszámolni, s csak napokkal később kaptak észbe.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »